Hozzávalók
- 250 g liszt
- 100 g kókuszolaj
- 1 csapott tk. só
- 80 g cukor
- 8 ek. hideg víz
- 30 deka mince pie töltelék
Elkészítés:
A töltelékhez keverj el egy reszelt almát, 0,3 deci konyakot kedvenc apróra vágott aszalt gyümölcseiddel és citrushéjakkal. Fűszerezd fahéjjal, gyömbérrel, szegfűborssal és egy kis cukorral, majd tedd félre.
A többi hozzávalóból gyúrj tésztát és töltsd meg vele a formákat. (A minimuffintepsi is megfelelő.) Tedd negyedórára a hűtőbe, majd kanalazd bele a tölteléket, díszítsd a tetejét a tésztából megformázott karácsonyi mintákkal, majd előmelegített sütőben süsd készre mérettől függően legalább 20 perc alatt. Ha elkészült, szórd meg procukorral.