![Kenyéren is nagyon finom, főleg lecsós raguval.](https://kep.index.hu/1/0/4180/41802/418021/41802178_4b3dcc45bc36dbd7e9a577756eb34111_wm.jpg)
Hozzávalók 2 személyre
- 4 nagyobb darab szikkadt kenyérszelet
- 10 dkg paprika felkockázva
- 10 dkg paradicsom felkockázva
- 10 dkg vöröshagyma felkockázva
- 3 nagy ek. Marinara szósz
- 10 dkg kolbász felkockázva
- 20 dkg reszelt trappista
- 3 ek. olaj
- só, bors, olasz fűszerkeverék
Elkészítés:
1. Forró olajon készíts a zöldségekből és a kolbászból egy adag lecsót.
2. Add hozzá a Marinara szószt, pakold meg vele a kenyereket, majd szórd meg sajttal.
3. Süsd forró sütőben 10 percen át, és már el is készültél.
![Ezek a Michelin-csillagos séfek kedvenc szendvicsreceptjei](https://kep.index.hu/1/0/3772/37724/377247/37724719_2878903_6564bdf1822c8a43d5de56bf1591cd4e_wm.jpg)
Nem gondolnád, de egyikük leggyakrabban elkészített otthoni finomságát egy gyorsétterem reggelije ihlette.
Tovább olvasom