![Már csak egy kis petrezselyem és tejföl hiányzik a tetejéről.](https://kep.index.hu/1/0/4177/41772/417728/41772832_6626886fb02cdc2a669c4f326850c57b_wm.jpg)
Hozzávalók 3 személyre
- 15 dkg kolbász felkarikázva
- 1 fej vöröshagyma felkockázva
- 10 dkg fehérrépa felkockázva
- ízlés szerint só, bors, kömény, fokhagymapor, paprika
- 0.5 pohár tejföl
- 20 dkg burgonya felkockázva
- 1 tk. liszt
- 10 dkg sárgarépa felkockázva
Elkészítés:
1. Egy lábasban süsd össze a kolbászt a hagymával, és adj neki 5-8 percet.
2. Ezek után a zöldségeket is pirítsd össze velük, majd fűszerezd, és öntsd fel annyi vízzel, amennyi ellepi.
3. Főzd kis lángon 25 percen át, vagy ameddig a krumpli megpuhul.
4. A tejföllel elkevert liszttel sűrítsd be, és már tálalhatod is.
![Ezek a Michelin-csillagos séfek kedvenc szendvicsreceptjei](https://kep.index.hu/1/0/3772/37724/377247/37724719_2878903_6564bdf1822c8a43d5de56bf1591cd4e_wm.jpg)
Nem gondolnád, de egyikük leggyakrabban elkészített otthoni finomságát egy gyorsétterem reggelije ihlette.
Tovább olvasom