![Télen is nagyon finom](https://kep.index.hu/1/0/4180/41807/418076/41807690_8cd409cc4726d805fcaeeb4b81a6de0d_wm.jpg)
Hozzávalók 4 személyre
- 1 zacskó hidegen készülő vaníliás pudingpor
- 5 dl narancslé
- 1 dl konzervbarack leve
- 1 késhegynyi só
- 15 dkg konzervbarack felkockázva
- 1 késhegynyi mézeskalácsízű fűszerkeverék
- 2 ek. tejföl
- 1.5 dl tejszín (sovány)
Elkészítés:
1. Keverd el a pudingport a narancslével, amíg besűrűsödik.
2. Folyamatosan kevergetve add hozzá a többi folyékony halmazállapotú hozzávalót.
3. Ha krémes a levesed, kóstold meg, és ha szükséges, egy nagy evőkanál porcukrot is adj hozzá.
4. Keverd el a fűszerekkel, és add hozzá a barackot.
![Ezek a Michelin-csillagos séfek kedvenc szendvicsreceptjei](https://kep.index.hu/1/0/3772/37724/377247/37724719_2878903_6564bdf1822c8a43d5de56bf1591cd4e_wm.jpg)
Nem gondolnád, de egyikük leggyakrabban elkészített otthoni finomságát egy gyorsétterem reggelije ihlette.
Tovább olvasom