![Nagyon szeretjük.](https://kep.index.hu/1/0/4167/41673/416738/41673892_5307a560f7dfa69e30ba1cac8a26684c_wm.jpg)
Hozzávalók 2 személyre
A salátához
- 10 dkg bacon felkockázva
- 30 dk csirkemell felkcokázva
- 2 nagy marék jégsaláta apróra vágva
- 4 darab keményre főtt tojás
- 15 dkg koktélparadicsom apróra vágva
- 1 szál uborka apróra vágva
- 1 nagyobb darab avokádó összevágva
- 2 ek. olaj
Az öntethez
- 2 nagy ek. méz
- 2 ek. mustár
- 7 ek. olaj
- ízlés szerint só, fokhagymapor és frissen tört zöld bors
- néhány csepp citromlé
Elkészítés:
1. Süsd meg a befűszerezett húst és bacont az olajon oldalanként 6-8 perc alatt.
2. Vágd a húst csíkokra.
3. A zöldségeket helyezd el két tányéron, majd a húst is tedd mellé.
4. Az öntet hozzávalóit alaposan rázd össze, majd azzal locsold meg a salátát.
![Ezek a Michelin-csillagos séfek kedvenc, egyszerű desszertreceptjei](https://kep.index.hu/1/0/3526/35268/352689/35268907_2698669_5d8570e01c0b77af636e19a6ad6b4973_wm.jpg)
Néhány ismert séf elárulta, melyek azok az édességreceptek, amelyeket szerintük minden hobbiszakácsnak ismernie kéne.
Tovább olvasom