![Egyszerű és nagyon finom.](https://kep.index.hu/1/0/4168/41680/416809/41680956_ae9cb7740d055d350896b223b6897c18_wm.jpg)
Hozzávalók 2 személyre
- 35 dkg csirkecombfilé
- 15 dkg erdeigomba-keverék
- 1 dl barna sör
- 20 dkg sajtkrém
- 10 dkg reszelt mozzarella
- ízlés szerint só, zöld bors, fokhagymapor, majoránna
- 1 kisebb fej vöröshagyma apróra vágva
- 5 dkg bacon felkockázva
- 1 nagy ek. puha vaj
- 2 ek. olaj
- 1 mk. barna cukor
Elkészítés:
1. A forró zsiradékok keverékén pirítsd össze a hagymát, bacont és húst.
2. Add hozzá a gombát és a sört, majd hagyd elfőni egy kicsit a levét. Közben fűszerezd ízlés szerint.
3. 8-10 perc után egyszerűen keverd el benne a sajtkrémet és a sajtot, majd zárd el alatta a lángot.
![Ezek a Michelin-csillagos séfek kedvenc, egyszerű desszertreceptjei](https://kep.index.hu/1/0/3526/35268/352689/35268907_2698669_5d8570e01c0b77af636e19a6ad6b4973_wm.jpg)
Néhány ismert séf elárulta, melyek azok az édességreceptek, amelyeket szerintük minden hobbiszakácsnak ismernie kéne.
Tovább olvasom