Magyarok Világszépe: ilyen ma egy valódi szépségkirálynő élete

351103318 1675307176243676 2365592716765475104 n

Magda Liliána a természetes szépség híve, régóta sportol, angolul és portugálul közép-, spanyolul felsőfokon beszél, három munkahelyen dolgozik egyszerre egyetemi tanulmányai mellett, s közben keményen küzd, hogy nagy presztízsű világversenyeken képviselhesse Magyarországot szépségkirálynőként, ami szerinte messze nem csak a szépségről szól, s olyan megtiszteltetés, amelyre méltónak kell lenni.

Amikor a 2022-es Tündérszépek 2. udvarhölgyének és a Miss Olimpians Beach 2022 szépségkirálynőjének megválasztott Liliánától interjút kértem, épp egy sűrű egyetemi vizsgahéten volt túl. A politikatudományok és spanyol szakon folytatott tanulmányai mellett a hétköznapokban muay thai edzésre jár, késő délutánonként pedig magántanítványai vannak, akiket hol spanyol nyelvvizsgára készít fel, hol magyarból, esetleg történelemből korrepetál. Emellett egy politikai kutatóintézetben folytatott szakmai gyakorlatot, és készül az államvizsgáira. Az már csak hab a tortán, hogy a reptéren egy kozmetikai cégnél parfümpromoterként is tevékenykedik. Mégis, jelenleg legfontosabb céljának azt tekinti, hogy a Magyarok Világszépe verseny június végi felkészítő táborában a maximumot tudja nyújtani, és a lehető legjobban szerepeljen.

Mikor határoztad el, hogy szépségversenyen indulsz?

10-11 éves lehettem, amikor a televízióban a szüleimmel otthon megnéztünk egy szépségversenyt. A meseszép lányok bemutatkozó filmjeit nézve én magam is arra gondoltam, de szeretném, ha egyszer rólam is készülhetne ilyen kisfilm, de a szüleim szava talán még meghatározóbb volt ebben. Emlékszem, azt mondták: „Reméljük, egy nap téged is láthatunk majd egy ilyen versenyen!” Azóta sok mindent megtettem, hogy közös álmunkat valóra váltsam. Nálam többet talán csak édesanyám tett és tesz érte, aki egyben a legjobb barátnőm, a stylistom, a tanácsadó menedzserem és a leghívebb szurkolóm is, aki nélkül sehol nem tartanék ebben a folyamatban.

Magda Liliána
Magda Liliánasaját fotó

 

Mi kellett ahhoz, hogy most a Magyarok Világszépe versenyen izgulhassunk érted?

A Magyarok Világszépe egy olyan nemzetközi megmérettetés, ahová a határon túlról is érkezhetnek magyar lányok, hogy összemérjék nemcsak szépségüket, de személyiségüket, alázatukat, önfegyelmüket és sokoldalúságukat is. Nem csoda a szervezők igényessége, hiszen a győztes hazánkat képviselheti az októberben, Egyiptomban megrendezésre kerülő Miss Intercontinental versenyen, ahol több mint 70 ország legszebbjei gyűlnek majd össze. Mivel a verseny maga is komplex, a legjobbként kikerülő lánynak is sokféle szempontnak kell megfelelnie. Ezért úgy gondolom, az én felkészülésem is már régóta zajlik. Az, hogy 12 éven át táncoltam, gyerekkorom óta sportolok, nyelveket beszélek, megfogom a munkát, van munkatapasztalatom, szeretek emberekkel dolgozni, tudom, mi az alázat, és ha kell, éjszaka is tanulok egy vizsgára, már mind a felkészülésem része. De a két hét alatt sokat fogunk együtt is beszélgetni, programokon részt venni, mozgást tanulni, ami mind hozzátesz majd a végső egészhez, illetve a korábbi versenyeredményeim, a Tündérszépek és természetesen a Miss Olympians Beach szépségkirálynői koronám is nagyon értékes tapasztalatokat, további fejlődést hozott.

Mit teszel a szépséged megőrzéséért?

Szépségkirálynői pompában
Szépségkirálynői pompábansaját fotó

A természetesség híve vagyok, azt vallom, hogy egy szépségkirálynőnek smink nélkül is szépnek kell lennie, és én is erre törekszem. A sportolás mellett egészségesen táplálkozom, sokat napozom, hogy a bőröm napbarnított legyen, de figyelve közben arra is, hogy a lehető legegészségesebb is maradjon. Emellett, néhány éve áttértem a nekem természetesebb barna hajra a szőkéről, s azóta 33 000 ezer követőmet is arra biztatom, próbálják megőrizni hajuk és egész testük eredeti állapotát, egészségét.

Mire vagy a legbüszkébb?

Boldog vagyok, hogy gyermekkori álmaim megvalósításában már ennyire elöl járhatok, örülök, hogy az egyetemen is haladok előre, és bízom benne, hogy a mesterképzéseket is hasonlóan sikeresen folytatom majd. Mindent beleadok, hogy a maximumot nyújtsam az előttem álló szépségversenyen is, mert hatalmas megtiszteltetés lenne Magyarországot képviselni a világ szépei között, de a legbüszkébb arra vagyok, hogy az egyik magántanítványomat délutáni különórák során úgy megtanítottam spanyolul egy év alatt, hogy már középfokú nyelvvizsgára készül, a másik pedig alig pár hét közös felkészülés után igen sikeresen érettségizett.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra