Tökéletes krémlevesek és főzelékek közepén, vendégváró tálak egyik érdekességeként, de egy-egy olaszos szendvicsben is remek egy-egy aromás, ropogós sajtfalat.
Tárkonnyal és petrezselyemmel is működik.a_lis
Hozzávalók
- 20 deka reszelt parmezán
- 1 mk. cayenne-bors
- 1 mk. frissen tört rózsabors
- Előkészítési idő: 5 perc
- Elkészítési idő: 5 perc
Elkészítés:
Egyszerűen reszeld le a parmezánt és alaposan keverd el a csilivel és a borssal. Utána halmozd sütőpapírra kis adagokban, és addig süsd, amíg a sajt megolvad. Amikor teljesen kihűlt, akkor lesz ropogós. Mikróban is remekül működik a trükk.
7 laktató, gazdag leves vacsorára
Jöhet egy adag barna sörös-zelleres sajtleves?
Tovább olvasom