![Avokádó és articsókaszívek is mehetnek bele.](https://kep.index.hu/1/0/3814/38143/381438/38143889_b5929e1d3ae2d4d0f2a59d42a9f715ee_wm.jpg)
Hozzávalók 2 személyre
- 2 közepes darab padlizsán meghámozva és felkockázva
- 10 deka baconkocka
- 1 nagyobb darab vöröshagyma felkarikázva
- 2 szál szárzeller felkockázva
- 1 darab gránátalma magjai
- 1 darab hámozott paradicsom felkockázva
- ízlés szerint só, bors, fahéj
- 8 deka kecskesajtmorzsa a tetejére
- 1 csokor friss bazsalikomlevél
- 2 ek. balzsamecet a tetejére (elhagyható)
Elkészítés:
Süsd össze a bacont a hagymával, majd add hozzá a padlizsánt néhány perc után, és fedő alatt puhítsd meg. Ha elkészült, egyszerűen forgasd össze a többi alapanyaggal, fűszerezd, majd a kecskesajttal a tetején tálald. Egy kevés balzsamecet, olívaolaj és sok frissen tört bors is jól illik a tetejére.
![15 szuper csirkés recept](http://kep.index.hu/1/0/1260/12607/126073/12607363_1548be67f79e8c59fabaf4ec6f923749_wm.jpg)
Rántott hús másként, klasszikus magyaros fogások, sőt olyan ételek is, amikről talán nem is gondoltad, hogy paleo diétába is illeszthetők.
Tovább olvasom