Így is nagyon finom, de jóval kevesebb kalória van benne.Wiktory
Hozzávalók 2 személyre
- 40 dkg csiperkegomba
- 3 nagy ek. paradicsompüré
- 10 dkg szárzeller apróra vágva
- 10 dkg répa lereszelve
- ízlés szerint só, bors, olasz fűszerkeverék
- 15 dkg parmezán a tetejére
- 1 tk. barna cukor
- 1 darab paradicsom meghámozva, összevágva
- 3 gerezd fokhagyma apróra vágva
- 0.5 dl vörösbor
- 1 ek. liszt
- 1 fej vöröshagyma apróra vágva
- 2 ek. olaj
Elkészítés:
A hagymát az olajon pirítsd 5 percen át.
A gombát egy aprítógépben törd össze a liszttel apró, morzsás darabokra.
A zöldségeket add a hagymához, és puhítsd 5 percen át, majd fűszerezd. Tedd hozzá a paradicsompürét, a bort és a gombát is, majd így is puhítsd 10 percen át.
Ha ezzel megvagy, el is készültél, tálald frissen főtt tészta tetején, parmezánnal megszórva.