Melyik Bud Spencer–Terence Hill-filmből idéztünk? Kvíz!

Nagy rajongóknak nem lesz nehéz, bár lehet, hogy akad egy-két becsapós feladvány!

A magyar irodalom versremekeit nyögvenyelősen tanultuk annak idején, felnőttként pedig még azt is elfelejted, mit csináltál reggel és hogy egyáltalán: melyik évet írjuk. Nem így a Bud Spencer és Terence Hill-filmekkel, amiknek szövegeit emlékezet óta kívülről fújjuk.

Vannak sorok, amiket álmunkból felkelve is tudunk, ezeket nem is válogattuk be a kvízünkbe. „Az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej.” Melyik igazi rajongó ne tudná, hogy ez a Nincs kettő négy nélkülben van? Ki ne tudná, hogy a pisztáciafagyi az ...és megint dühbe jövünkben fogyott el, a kiváló ügynököket pedig a Nyomás utánában kapják el? Milyen kár értük!

De van még itt idéznivaló, a következő, 15 kérdéses kvízünkben pedig letesztelheted, mennyire vagy keményvonalas fanatikus!

Minden kérdés megválaszolására 30 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Oszd meg másokkal is!
Mustra