Ugye, ismerősek ezek a sorok? Azt is tudod, ki írta ezeket a híres világirodalmi költeményeket?

„Ó, kapitány, kapitányom!” Nem, az idézet nem Robin Williamstől származik és még csak nem is a Holt költők társasága John Keatingjétől, hanem egy 19. századi, amerikai költőtől. Tudod, hogy kitől? Akkor talán simán veszed majd az akadályokat a híres, világirodalmi verseket felvonultató kvízünkben.

Biztosan találkoztál már a következő világirodalmi költemények mindegyikével. A kérdés csak az, hogy emlékszel-e még rájuk? Mi idézünk pár sort a versekből, neked pedig csak ki kell találnod, hogy melyik költő írta őket. 

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.