A virsli lilahagyma-csatnival és leveles tésztában a legfinomabb

A lilahagyma-csatni tökéletes húsok mellett, házi hamburgerekben kecskesajt mellett, és akár leveles tésztába is töltheted egy nagy adag feta társaságában. Az édeskés csatni mellett tökéletes bármilyen sós sajt.

Ha van otthon szezámmag, szórd meg vele!
Ha van otthon szezámmag, szórd meg vele!tolhud

Hozzávalók 2 személyre

  • 1 csomag leveles tészta
  • 1 kisebb doboz natúr sajtkrém
  • 8 darab virsli
  • 1 kisebb üveg lilhagyma-csatni
  • só és zöld bors
  • 6 deka kecskesajt összemorzsolva
  • 1 darab tojás
Recept idők

Elkészítés:

Főzd meg a virsliket és hűtsd legalább langyosra. Keverd el a sajtkrémet a kecskesajttal, ízesítsd, majd kend meg a tetszőleges méretű téglalapokra vágott, hideg tésztalapokat. Helyezz rá egy-egy (elfelezett) virslidarabot, egy kanál csatnit, majd tekerd fel a tésztát, kend le tojással, és 25 perc alatt süsd készre. 

Oszd meg másokkal is!
Ezt olvastad már?
Érdekességek