Akár egy menüsor is összeáll belőle: paradicsomleves, kukoricás fasírtok, egy kevés curry és egy falatka zöldséges pizza... Mi bajunk lehet tőle? Mindegyik tele van zöldségekkel és rengeteg egészséges fűszerrel, nem csoda, hogy ősszel igyekszünk minél többször enni belőlük.
A vegán pizza igazán nem jelent kompromisszumot a húsevőknek sem – különösen ha ilyen sok finom feltéttel pakoljuk meg.
A füstös polenta remek teljes értékű fogássá teszi a zöldségeket, amiket mellé kínálunk. Garantáltan nem maradsz éhes utána.
Kukorica és csicseriborsóliszt az alapja ennek a vegán fasírtnak, aminek ettől kicsit mexikói hangulata van.
A cikk az ajánló után folytatódik

Mentes Anyu szakácskönyvek
„A kevesebb több. A mentes jobb."
Nemes Dóra újságíró, a Mentes Anyu márka és közösség megálmodója, de mindenekelőtt kétgyerekes anyuka. Szakácskönyveiben kipróbált recepteket válogatott össze, amelyek az inzulinrezisztensek, cukorbetegek, vagy életmódváltók étrendjébe passzolnak.
A könyvekbe most betekintést nyerhetsz.
Amit az online lapozgatóban megtalálsz:
- Tartalomjegyzék
- Előszó
- Részlet Étrendem - Szarka Dorottya dietetikus kisokosából
- + 1 recept is!
Mentes Anyu szakácskönyve 1+2 kedvező áron online rendelhető!
hirdetés
Paradicsom- és csicseriborsó-alappal olyan olaszos hangulatú, laktató vegán levest lehet összedobni, hogy mindenki megnyalja utána mind a tíz ujját.
Ha vegán ételekben utazol, ne hagyd ki ezt a thai hangulatú curryt, amiben a húst sokféle zöldség helyettesíti.