Mennyire ismered a leghíresebb festményeket? Kvízünkből kiderül!

Vannak, akik számára a világ legismertebb festményei elsősorban bakancslistás célpontok: Firenzébe utazva a Vénusz születését, Amszterdamban Van Gogh munkáit kell csekkolni. Pipa! Mások ugyanakkor órákat elbámészkodnak egy-egy teremben, vagy művészeti albumot lapozgatnak, hogy a legapróbb részleteket is felfedezzék a képeken.

Kicsit sem hibáztatunk, ha az első csoportba tartozol, de ez a kvíz inkább azoknak szól, akik nem sajnálják az időt, hogy valóban elmélyedjenek egy-egy műalkotásban. Kérdéssorunkban ugyanis ismert festményekkel kapcsolatban kérdezünk, csupa olyasmit, ami a felületes szemlélő figyelmét könnyen elkerüli. Mi van egy-egy ironikus alakról készült kép hátterében? Milyen színű drapéria látszik a képen? És mi van a felső sarokban?

A cikk az ajánló után folytatódik

Mentes Anyu szakácskönyvek

 

„A kevesebb több. A mentes jobb."

 

Nemes Dóra újságíró, a Mentes Anyu márka és közösség megálmodója, de mindenekelőtt kétgyerekes anyuka. Szakácskönyveiben kipróbált recepteket válogatott össze, amelyek az inzulinrezisztensek, cukorbetegek, vagy életmódváltók étrendjébe passzolnak.

A könyvekbe most betekintést nyerhetsz. 
Amit az online lapozgatóban megtalálsz:

  • Tartalomjegyzék
  • Előszó
  • Részlet Étrendem - Szarka Dorottya dietetikus kisokosából
  • + 1 recept is!

Mentes Anyu szakácskönyve 1+2 kedvező áron online rendelhető!

 

hirdetés

Minden kérdés megválaszolására 30 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Oszd meg másokkal is!
Mustra