Pizza rukkolapestóval, marinált articsókával és friss paradicsommal

Ha egy újfajta pizzát próbálnál ki, ez a különleges, vega változat legyen az. Ha még izgalmasabbá tennéd, fokhagymával töltött zöld olíva és néhány pirított fenyőmag is kerüljön a tetejére.

Mozzarellával a legfinomabb.
Mozzarellával a legfinomabb.luchezar

Hozzávalók 2 személyre

  • 2 adag pizzatészta
  • 4 nagyobb evőkanál rukkolapesto
  • 6 darab aszalt paradicsom összevágva
  • 20 deka mozzarella vékonyan felkarikázva
  • 6 nagyobb darab marinált aricsóka összevágva
  • a tetejére pirított fenyőmag és paradicsomkockák
Recept idők

Elkészítés:

Készítsd elő a két pizzalapot, kend meg a pestóval, majd mehet rá a mozzarella, a szárított paradicsomok és az articsóka. Ha 10-15 perc alatt megsült, szórd meg apróra vágott friss paradicsomkockákkal és pirított fenyőmaggal. 

Oszd meg másokkal is!
Ezt olvastad már?

Érdekességek