A 8 legjobb mentes reggelirecept

Bizonyára mindenki ismeri a régi tanácsot, mely szerint „Reggelizz, mint egy király, ebédelj, mint egy polgár, vacsorázz, mint egy koldus!” Nem véletlenül tartjuk számon a reggelit a nap legfontosabb étkezéseként, hiszen az, hogy mit eszünk reggelire, nagymértékben meghatározza és megalapozza aznapi energiaszintünket.

Egészséges, mentes receptek legjavát válogattuk össze az energikus reggelekért.

Reggeli kásákhoz, müzlikhez, tejes italokba, kávéba is tökéletes a házilag készülő, szuperegészséges zabtej.

Tisztára mint egy népmese: három szempillantás alatt kész a másnapos zabkása. Az alaprecept alapján a rétegezés, az ízesítés és a díszítés is abszolút a saját ízlésünkre és fantáziánkra van bízva.

A zabpehely abszolút jolly joker reggeli-alapanyag, szóval itt még nem állunk meg. Glutén-, tej-, tojás- és cukormentes zabszeletet is készíthetünk házilag.

A cikk az ajánló után folytatódik

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Mindössze 10 perc előkészítés, 15 perc sütés és kész a teljes értékű, egészséges almás-zabpelyhes muffin.

Íme a tökéletes, glutén- és diétásízvilág-mentes palacsinta receptje. Nem gumiszerű, és nem lesz száraz sem.

Energiát ad a naphoz ez a smoothie, ami a magas A-, B- és E-vitamin-tartalmú avokádónak köszönheti üde, izgalmas zöld színét.

Tojásos reggeli egy kis csavarral: muffin sok zöldséggel és tetszés szerinti feltétekkel. Például a tonhal és a garnéla garantáltan glutén- és szójamentes.

Újabb tojásos recept, amiből szexi, gluténmentes, tejmentes reggeli készül.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek