Ha betáraztál savanyú káposztából, és azzal erősítenéd immunrendszered, akár egy adag maradék pörkölttel is készíthetsz belőle klassz ebédet. Így nem lesz unalmas sem a ragu, ha épp egy nagyobb adagot főztél belőle.
![Percek alatt elkészül.](https://kep.index.hu/1/0/3224/32241/322419/32241983_2472759_c4b926e752c3a180f13060ad39c2de18_wm.jpg)
Hozzávalók 3 személyre
- 80 deka savanyú káposzta
- 2 bögre pörkölt
- 1 kis pohár tejföl
- 1 csapott evőkanál liszt
Elkészítés:
Az eredeti recept szerint hagymán, vagy akár lecsós alapon kell a húst megsütnöd, majd összefőzni a káposztával és behabarni. Most annyi dolgod lesz, hogy a megfőzött savanyú káposztával összeforgatod a pörköltet és a liszttel elkevert tejföllel behabarod. Ha szükséges, a legvégén ízesítsd még sóval és borssal.