Régi képek bizonyítják, hogy minden változik, de a Balaton alig

A Balatont képtelenség megunni; szerintem például nincs ahhoz fogható érzés, mint amikor az évben először teszed bele a lábad a vízbe. Mindegy, hogy az északi vagy a déli part a kedvenced, nem számít az sem, hogy aktívan vagy passzívan töltöd az időd a tó mellett: nincs nyár magyar tenger nélkül.

Sokan, sokféle okból szeretjük. Én szépsége mellett otthonossága miatt: valahogy minden szegletében ismerős a környék. És ha sok minden változott is a tó partján az elmúlt évtizedekben, a lényeg ugyanaz maradt. Ma is azokért a dolgokért ruccanunk le, mint szüleink és nagyszüleink.

A szívünknek kedves, jó emlékű balatoni elfoglaltságokból most húszhoz kerestünk legalább harminc/negyven/hatvan évvel ezelőtti képeket.

A képre kattintva galéria nyílik arról, mit szerettünk mindig is a Balcsin csinálni. 

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.