És te mennyire emlékszel a Bud Spencer-Terence Hill filmekre? Kvíz!

Bud Spencer két éve hunyt el, Terence Hill új filmjét pedig éppen idén mutatták be az olasz és német mozik. A legendás páros örök vendégek a hazai kereskedelmi tévék műsorán, így minden generáció kívülről fújhatja, hogy milyen fagyival nem szolgálhat Charlie Firpo, hogy éppen milyen a tét, ha Johnny kedve sötét, vagy hogy a hagymásbab bizony nem krumplis tonhal!

Végeláthatatlan az idézhető sorok száma, a vicces szituációk listája, most pedig rajtad a sor, hogy kvízünből kiderítsd, mennyire vagy a pofonosztók rajongója!

És megint dühbe jövünk
És megint dühbe jövünk

Minden kérdés megválaszolására 30 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.