10 szokatlan szett a cannes-i filmfesztiválról

Nyugalom, mutatjuk Vajnáné cannes-i ruhatárát is.

Május 17-én elstartolt az idei cannes-i filmfesztivál, ami nemcsak a premierek és koktélpartik, de a vörös szőnyeges luxusruhák miatt is különösen közkedvelt terep. A Huffington Post hívta fel a figyelmünket arra, hogy nem mindenki igazodott az aktuális trendekhez, éa többen is inkább valami szokatlant, nem oda illőt vagy a saját stílusához passzolót választak a közkedvelt köldökig felsliccelt és áttetsző darabok helyett.

Kattintsatok a galériára, és nézzétek meg, hogy mire cserélte le a klasszikus estélyit Marion Cotillard vagy Rossy de Palma, a hajtás után pedig lecsekkolhatjátok, hogy milyen cuccokat pakolt be a bőröndbe a Coachelláról Cannes-ba siető Vajnáné!

Vajnáné is beszerezte a Dior 2017-es tavaszi-nyári kollekciójának egy favoritját, a mintás, áttetsző szoknyát, amiben egy luxusjacht medencéjének szélén táncolgatott.

#sunset #dior #fly #cannes #cannes2017

Una publicación compartida de Timea Vajna (@timeavajna) el

Úgy tűnik, hogy az instacelebségre vágyó Vajna Tímea nagy rajongója a francia divatháznak. A Dior felső átlagosan 200 ezer forint körül mozog a webáruházakban.

#hotelducap #edenrock #cannes #cannes2017 #streetstyle

Una publicación compartida de Timea Vajna (@timeavajna) el

Naná, hogy Andy Vajnáné beújított egy Gucci pulcsit is a szezonban. Egy ilyen kapucnis darabért 1200 dollárt, körülbelül 330 ezer forintot kell fizetni az olasz luxusmárkánál. 

#cannes #port

Una publicación compartida de Timea Vajna (@timeavajna) el

Vajna Tímea mellkidobós Dior estélyiben pózolgat Náray Tamás divattervezővel a vörös szőnyeges bevonuláson. Május 28-ig tart a buli Cannes-ban, úgyhogy várhatóan lesz még egy-két gondosan kiválasztott estélyiruhás poszt Vajnáné Instagramján.

My partner is the famous hungarian designer @naraytamas on the red carpet #cannes #cannes2017

Una publicación compartida de Timea Vajna (@timeavajna) el

Oszd meg másokkal is!
Mustra