Szemérmetlenül kicsi bikiniben töltjük a nyarat

A Kardashian nővérek már rákaptak a legújabb őrületre. Mutatjuk, hogy milyen formák váltják az egyrészes fürdőruhákat.

Míg tavaly nyáron inkább az egyrészes, a fehérneműkre emlékeztető és az itt-ott kivágott fürdőruhák voltak divatban, addig idén a testszínű darabok mellett a falatnyi, már-már kinőttnek látszó bikinik számítanak majd menőnek a strandokon. Amiben egyébként semmi meglepő nincsen, a Coachella fesztiválra sem vittek magukkal több ruhát az emberek.

Naná, hogy a trendet már hordják a Kardashian nővérek, akiket szinte csak ilyen összement bikiniben és tangában kaptak lencsevégte a lesifotósok az elmúlt hetekben. De a merész formát beépítette új kollekciójába az olasz Missoni, a brazil Agua De Coco és a New York-i Yandy is.

#WCW @kourtneykardash

Una publicación compartida de Kourtney Kardashian (@kourtneypictures) el

A kétrészes fürdőruha az Elle szerint elsősorban fekete, piros, kék, virágnyomatos fazonban jön divatba, de felkapottak lesznek a pszichedelikus minták, az átlászó hatású és a bársony anyagok, valamint a hippis horgolt bikinik is 2017 nyarán.

my lord* #kourtneykardashian @kourtneykardash

Una publicación compartida de Kendall Jenner (@kenny.updates) el

A rohamra felkészültek a fast fashion márkák is, a Calzedoniában egy felső 7000 forintba, egy alsó 5000 forintba kerül. A H&M-ben 3990 forintot kérnek egy kifordítható bikinifelsőért, míg a Mangóban átlagosan 4595 forintba kerülnek a szexi bikinik.

Kim X Kourtney *** #kourtneykardashian #kimkardashian @kourtneykardash @kimkardashian

Una publicación compartida de Kendall Jenner (@kenny.updates) el

A Pull & Bear 3995 forintra árazta be bársony darabját, a Tezenisben 3990 forintba kerül egy virágnyomatos felsőrész, a Zarában pedig 4995 forintot kérnek egy egyszerű fekete bikiniért. Kattintsatok a galériára és nézzétek meg, hogy milyen egy szál semmiben süttetjük magunkat a nyáron!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek