1,5 milliós ruhában fogadta a kínai elnöki párt Melania Trump

Az eredetinél valamivel rövidebb formában szerezte be a piros Valentino ruhát a First Lady.

A napokban a kínai elnököt, Hszi Csin-pinget  és feleségét, Peng Liyuant fogadta Donald és Melania Trump, akik egy pazar vacsorára is meghívták a párt az elnökúr exkluzív, Palm Beachen található privát klubjába, a Mar-a-Lagoba.

Perfect Melania ** #MelaniaTrump #firstlady#usa @flotus

Una publicación compartida de FASHION BLOG (@ulyana.sergeenko) el

Melania Trump a múltkori kongresszusi ruhabaki után próbált megfelelni a protokollnak és egy egyenes szabású piros Valentino ruhát választott az alkalomra, amiben semmi meglepő nincsen, mivel jól láthatóan szereti ezt a színt, az elmúlt hónapokban gyakran kapták lencsevégre pirosban. Bár ebben esetben az is könnyen elképzelhető, hogy időben megsúghatták neki, hogy nemcsak Kína zászlója piros színű, de ez az ország szerencseszíne is.

Eredetileg ilyen hosszú az olasz luxusruha.
Eredetileg ilyen hosszú az olasz luxusruha.matchesfashion.com

A Yahoo.com hívta fel a figyelmet arra, hogy az est háziasszonya legalább 40 centit levágatott az eredeti, százszorszép rátéttel díszített ujjatlan ruhából, mivel a Neiman Marcus és a Matchesfashion.com webáruházában is jóval hosszabb, valamivel boka felett elvágott fazonban kapható a 2017-es resort kollekció alapdarabja. Az előbbi 5490 dollárt (kb. 1,6 millió forint) az utóbbi 4019 dollárt (kb. 1,1 millió forint) kér a luxusruháért, amit Trumpné egy “Pigelle Follies” stílusú, 715 dolláros (kb. 209 ezer forint) Christian Louboutin tűsakúval dobott fel.

Így mutatott a csapat a hivatalos fotókon:

@Regrann from @politico - President Donald Trump and Chinese President Xi Jinping opened their high-stakes summit at Trump's Florida beach resort Thursday, with the urgent threat of North Korea's nuclear ambitions and tensions over trade on the agenda. Trump appeared lighthearted early Thursday as he greeted Xi at Mar-A-Lago, gesturing and pointing to journalists as they tussled to get a shot of the two leaders together for the first time. Ahead of the dinner, Trump said he and Xi already had had a long discussion and had "developed a friendship," and then joked, "I have gotten nothing, absolutely nothing." *: @ap.images #donaldtrump #presidenttrump #melaniatrump #xijinping #maralargo #florida #china #foreions #politics

Una publicación compartida de World Leaders on Instagram (@world_igleaders) el

2014 márciusában egyébként Michelle Obama is piros ruhát (Naeem Khan tervezte) viselt, mikor anyja és lányai társaságában találkozott a kínai elnökkel és feleségével a Diaoyutai State vendégház előtt.

Obamáné is beszerzett egy piros ruhát a kínai turnéra.
Obamáné is beszerzett egy piros ruhát a kínai turnéra.Pool / Getty Images Hungary
Oszd meg másokkal is!
Mustra