Egy csomag kenyér kinyitásán őrjöng az internet

Eddig azt hittük, hogy kék-fehér vagy fekete-arany ruhát egykor övező internetes hisztivel beállítottuk már a lényegtelen kérdéseken rugózás örökös világrekordját. De nem. Ugyanis itt a "Hogyan lehet így kinyitni egy csomag kenyeret?????", amit egyetlen Twitterre kirakott fotó indított világhódító útjára. Íme:

"Az egyik lakótársam így nyitja ki a kenyeret. Nem érzem már magam biztonságban." - szólt az eredeti képaláírás Altől.

Alt többen azonnali menekülésre szólították fel, hiszen nyilvánvalóan csak egy veszélyes pszichopata képes így kinyitni a csomagolt kenyeret, az ördög földi tevékenykedésére nem is kell jobb bizonyíték, sőt, szinte biztos, hogy csak egy állat nyitja így a kenyeret, még ha emberbőrbe is bújt.

Másokat a praktikum hiánya bántott, majd lassan előbújtak az eddig titkon marcangolók, és képekkel bizonyították, Al lakótársa nincs egyedül a bolygón, más is szokta csak úgy, a közepénél széttépni a csomagot.

És miközben persze tökéletesen érdektelen, hogy a világ túlfelén (vagy bárhol) kicsoda hogyan bontja fel a kenyerét, ha elég sokáig nézzük a fotót, mégis van az egészben valami súlyosan nyugtalanító. Vagy nem?

Ez a felbontott kenyércsomag

Oszd meg másokkal is!
Mustra