Kinek állt jobban? Oscar különkiadás!

Újabban ritkán jelentkezünk "Kinek áll jobban?" posztjainkkal, de egy ilyen jeles alkalom esetén, mint az Oscar, szinte kötelező összevetni a hírességek öltözködését. Az idei, 89. Oscar gálán nagyon ment az arany – mondjuk ez nem újdonság, Oscar-szobornak öltözni korábban is menő volt –, de valahogy a csúnya estélyik is utat törtek maguknak, erősebben, mint a korábbi években. Persze rengeteg A-listás celebnőnek sikerült remekül felötöznie, őket is megmutatjuk, de egyelőre álljanak itt most azok, akik valószínűleg teljesen akaratlanul, de jól összeöltöztek. A hajtás után öné a döntés, szavazza meg, melyik színésznőnek áll jobban adott ruha!

Nicole Kidman vs. Emma Stone aranyban

Nicole Kidmannél rezgett a léc, kis híján bekerült a legrosszabbul öltözöttek közé, pedig valójában tetszetős ez az aranyfényű Armani Privé estélyi. A színe ugyan kicsit sápasztja a porcelánbőrű színésznőt, de neki még ez is jól áll, különösen a vörös rúzzsal feldobva. Hasonló, gyöngyökkel díszített ruhában gondolkozott Emma Stone stylistja is, de az ő Givenchy haute couture ruhája mélyebb aranyszínt kapott, mint Kidmané, így jobban illik Stone vörös frizurájához. Önnek melyik színésznő tetszik jobban a duóból?

Kattintson a képre, nagyobb lesz!
Kattintson a képre, nagyobb lesz!Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

Kinek áll jobban az arany?

  • Emma Stone-nak 1739
  • Nicole Kidmannek 1325

Dakota Johnson vagy Jessica Biel az élethűbb Oscar-szobor?

Dakota Johnson és Gucci ruhája nem úszta meg a legrosszabbak közé sorolást, és erős volt a kísértés, hogy a jobb oldalra ne Biel képe kerüljön, hanem az Oscar-szoboré, ugyanis Johnson sárgás estélyijében leginkább arra emlékeztet. Nem áll neki valami jól a magasan záródó nyakrész és ez a szín se, hiába a csodás gyémánt nyakék. Jessica Bielhez viszont kifejezetten illik a Kaufmanfranco vad, fényesen csillogó, hosszú ujjú aranyruhája, elképesztően szépen kiemeli arcszínét és alakját. Nálunk egyértelműen ő a nyerő, és önnél?

Kattintson a képre, nagyobb lesz!
Kattintson a képre, nagyobb lesz!Fotó: Kevork Djansezian / Getty Images Hungary

Ki a szebb Oscar-szobor?

  • Jessica Biel 2516
  • Dakota Johnson 275

Ginnifer Goodwin vs. Ruth Negga vörösben

Még egy "csúnyaruhás" híresség, Goodwin a versenyben: az ő vörös Zuhair Murad ruhája nem tesz valami jót alakjának, nomeg hiába a híres tervező, ha a ruha úgy néz ki, mint egy jelmez vagy egy csipketerítő. Első ránézésre egyébként arra tippeltünk volna, hogy Goodwin ruháját Valentino tervezte, de nem: az Ruth Negga vörös ruhája, ami egyébként egy fokkal jobban is néz ki. Szóval Negga egy Valentino estélyiben pompázik, melynek pont jó a vállmegoldása, szépen vezeti a szemet a derékszabás is, egyszóval jóval előnyösebb, mint Goodwin vörös estélyije. Vagy ön szerint nem? Szavazzon!

Katt a képre, nagyobb lesz!
Katt a képre, nagyobb lesz!Fotó: Frazer Harrison / Getty Images Hungary

Kinek áll jobban a vörös?

  • Ruth Neggának 1952
  • Ginnifer Goowdwinnek 555

Emma Roberts vs. Michelle Williams, az ikertesók

Kedvenc párosunkat hagytuk a végére, Emma Roberts Michelle Williamsszel öltözött össze. Megdöbbentő, mennyire hasonlít a két ruha, pedig Roberts egy vintage Armani Privé estélyiben, Williams pedig egy új kollekciós Louis Vuittonban pompázik. Nagyon hasonló a szabás, az alapötlet, a gyöngyökkel díszített fehér alj: csak a két színésznő stílusa teljesen különböző. Míg Roberts dögös végzet asszonyaként pózol, Williams rövid szőke hajjal mosolyog a kamerába. Önnek melyikük tetszik jobban? Mi nem tudnánk dönteni, mindkettejüket imádjuk.

Katt a képre, nagyobb lesz!
Katt a képre, nagyobb lesz!Fotó: George Pimentel / Getty Images Hungary

Kin jobb a fekete-fehér?

  • Emma Robertsen 1582
  • Michelle Williamsen 1011
Blogmustra