Most éppen nagymamákkal menő bikiniket reklámozni

A fürdőruhák és fehérneműk reklámjait illetően nehéz feltűnést kelteni, ugyanis elég sok mindent ellőttek már: láttunk már feminista verziót, szalonnaillatút, de olyat is, ami versenyautóból készül. Most két olyan kampányba futottunk bele, ahol egy idősebb modellt kér fel alanynak: így került Yazemeenah Rossira Land of Women úszódressz, és így fotózták le Nicola Griffint a Slink magazinnak.

A hatvanéves Rossi egy együttműködéshez állt modellt: a Dreslyn és a fehérneműket gyártó Land of Women döntött úgy, hogy közös kollekciót dob piacra. Az eredmény egész letisztult lett, ami nem meglepő: azt szerették volna, hogy ne az vigye el a show-t, hanem a női testre, a viselőjére koncentráljunk. „Ez a nő sugárzik az egészségtől és az életerőtől. Magabiztos és odafigyel magára" – indokolta a döntést Brooke Taylor Corcia, a Dresly alapítója. A kollekció darabjait egyébként már kapni, 155 és 375 dollár, azaz 43 és 103 ezer forint között mozog az áruk. Itt lent mutatunk egy képet ízelítőnek, a többit pedig ide kattintva nézheti meg.

@landofwomen által közzétett fénykép,

Szintén a HuffPost oldalán futottunk bele az 56 éves Nicola Griffin Slink magazinnak készített képeibe. Griffin egyébként arról lett híres, hogy ő volt a legidősebb modell, aki bekerült a Sports Illustrated fehérneműs sorozatába. Egyébként természetesen megtisztelőnek érzi a magazin felkérését, emellett azt is megtudhatjuk tőle, hogy szerinte most jött el élete pillanata: 50 felett kezdett el élni, most már nem érdekli, mit vesz fel és hogyan hordja a haját – úgy teszi, ahogy éppen kedve tartja. Róla is mutatunk egy képet, a többiért pedig irány a HuffPost!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek