Leárazás: egyre elfogadhatóbbak az árak

Utoljára december 27-én néztük meg a leárazást, azaz a leges-legelején. Azóta jócskán lejjebb mentek az árak, viszont például a H&M-ben már alig van választék. Cserébe az Inditex boltokban még mindig Dunát lehet rekeszteni az olcsó textilekből, kérdés, megéri-e akár 3 ezer forintért beruházni egy újabb tréningfelsőre, vicces feliratos blúzra vagy poliészterruhára. Sok kép és részletek a folytatásban!

H&M: szinte semmi

A H&M volt az első bolt, mely elkezdte még karácsony előtt a leárazást, ennek megfelelően mostanra eléggé kifulladt a dolog: ugyanazok lógnak a vállfákon, mint akkor, csak kisebb számban. Nem csodáljuk, hogy nyúlós zsenília-kardigánt nem akar senki venni, ahogy azt se, hogy az aranylamé ruha megmaradt. Biztos ki lehet még túrni használható dolgokat a pár sornyi ruha közül, de nekünk nem sikerült, pedig az Europeum és az Árkád H&M-jét is átnéztük.

Tally Weijl: olcsó hatás

Az árkádos Tally Weijl jó nagy és tavaly például remek dolgokat találtunk náluk. Most viszont főként extrakicsi jeggingsek és vékony anyagú pulcsik kínálták magukat. Van egy pár érdekes vagy vicces dolog, de például az a szoknya, amit 2000 forintért próbáltunk, elég ócskának tűnik.

Bershka: végeláthatatlan ruhahalmok

Hatalmas a leárazott kínálat, de csak a szokásos: gyerekes pólók, rossz anyagú miniszoknyák, mintás dzsekik, pár félreszabott ruha, minta minta hátán, az ember majd' belebolondul. Ha tinilánya van, biztos rajong ezekért a ruhákért, úgyhogy most menjen vele vásárolni, 10 ezer forintból akár 2 szoknyát, 1 nadrágot és 2 felsőt is beújíthatnak.

Pull and Bear: innen fel lehet öltözni

Itt kicsit komolyabb – igaz, kisebb – a kínálat és az üzlet is valahogy rendezettebb. Fekete chino nadrágot már 4500 forintért vásárolhat, akárcsak kellemes anyagú és szabású tavaszi-nyári ruhát. Fiatal irodistáknak remek terep.

Stradivarius: nem szerettünk bele semmibe

Valahogy mi már eluntuk a Stradi kínálatát, olyan, mintha évek óta ugyanazok a ruhák lennének náluk kaphatók. Hippis minták, pasztelles, nőies szoknyák, felsők és műbőrszoknyák. Ezekből most is van egy rakat, megnézheti a galériában!

Reserved: olcsón vehet pulóvert

A Reserved leárazásával az szokott lenni a bajunk, hogy még az akciós feliratok alatt se találunk igazán olcsó cuccokat: most találtunk pulcsikat és nadrágokat is 4 ezerért. Ha tréningfelsőt, kötött pulóvert vagy pasztellszín kabátot akar venni, akkor igazán jó dolga van, ezekből a darabokból mindenhol betáraztak és most nagy kedvezményekkel próbálnak túladni rajtuk. Mi pont ezért ajánlanánk azt, hogy álljon ellen ezeknek, mert esélyes, hogy azért akarnak pár ezresért megválni ezektől az üzletek, mert már nem maradnak sokáig divatban.

Mango: -50%

A Mangónál az egész üzlet akciós ruhákkal van tele (egy kis sarkot kivéve), amit pedig nem talál meg a boltokban, online megrendelhet. 5 ezer forintért kaphat nyári ruhát, a télikabátok már tényleg féláron kaphatók és itt is hihetetlen gazdag a pulóverválaszték, szóval ha elszórna ilyesmire pár ezrest, itt a helye!

Zara: furcsaságok és jó blézerek

Az Árkád Zara üzlete szinte üresnek tűnt, valahogy túl nagy a tér. Kiegészítőkből sovány a kínálat, de ez a többi Zarára is igaz – hol vannak már a régi szép idők, amikor féláron dobálták ki a bőrtáskáikat! Blézert most érdemes nézni, átlag 8 ezer forintba kerülnek és nagyon szépek. Szoknyákért is inkább ide érdemes jönni 20 éves kor felett és nem a Bershkába, de kabátokra is ott tudtunk volna hagyni jó sok pénzt.

New Yorker: akinek nem stílusa, ne vegye magára

A New Yorkerek kínálata annyira változó, hogy alig lehet követni: az Árkádban egész sok leárazott holmit találtunk, bár még 2 ezer forintrét sem vennénk sportos miniszoknyát vagy műszálas pulóvert.

Gap: írja ki magára, mit visel

Ha már Árkád, adja magát a Gap: nekem annyira nem stílusom, hogy nem is igazán értem, ki vásárol hatalmas Gap feliratokkal ellátott tréningfelsőket közel 8 ezer forintért, de ha ön szereti az ilyesmit, itt a helye. A ruhák között szuperjó minőségűeket találtunk, de nem volt mindenből méret. A nadrágok és ingek nagyon szépek, de a műbőr kistáskák nem tűnnek kihagyhatatlan vásárnak. Képek a galériában!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra