Melyik volt a legdurvább Photoshop-baki idén?

Mióta feltalálták a Photoshopot, azóta jönnek szembe az interneten (és sajnos sokszor a valóságban is) az elfuserált fotók. Nem volt ez másképp idén sem: számos olyan helyzet akadt, amikor a retusőrök és képszerkesztők véletlenül (vagy éppen felsőbb utasításra) vicces, ijesztő vagy morbid végeredményt produktáltak. Ezeket gyűjtöttük össze, ön pedig megszavazhatja, hogy melyik volt a legbénább Photoshop-baki 2014-ben!

Sápadt Nicole Kidman

Április elején írtunk arról, hogy újra Nicole Kidman lett a Jimmy Choo arca. Jobban jártunk volna, ha a plakáton csak a cipők látszanak, ugyanis az ausztrál színésznőt felismerhetetlenné retusálták.

jimmy-choo1
Jimmy Choo

Torz derék

Kár, hogy nem fogadtunk arra, hogy a fürdőruhaszezon sem múlik el baki nélkül: idén a Loft játszotta el a testfaragó kártyát azzal, hogy a modell derekát egy diszkrét 20 centivel beljebb húzta.

6142016 60f2326159b9858bd748ab1a99af5fe7 wm
loft.com

Ijesztő végtagok

Komolyan nem értjük, hogy miért nincs idő arra, hogy legalább minimálisan átnézzék az elkészült fotókat, de úgy tűnik, a Revolve-nál és a Nordstromnál is emberhiány van árgus szemekből. Előbbi összeragasztott lábujjakat, utóbbi kiálló könyököt retusált modelljének.

6393108 cbcc7f2939a99a1b8c87e1389f1fc9ad wm
revolveclothing.com

Lapos has

Akadt idén olyan is, amikor a modell jóhiszeműen pózolt a fotósnak, majd másnap arra ébredt, hogy szétretusálták. Ez valóban nem szép gesztus, viszont nem teljesen értjük: mit várt a "mai világban"?

A photo posted by meaghan (@meagsk) on

Thigh gap

A Thigh gap az összezárt lábak közötti rést jelenti. Kevés embernek adatik meg, és azok egy része is csak Photoshoppal juthat hozzá. Így történt ez a Targetnél is, ahol - a képet elnézve - talán még ez a legkisebb baki.

75777630-8b58-0131-5280-1e42d7db3271
Target

Kampókéz

Emlékeznek még az Otto magazinra? Mi is csak alig. Ha fehérneműt szeretne venni tőlük, óvatosan nézegesse a képeket: belefuthat az ügyetlenül retusált kampókézbe!

OTTO.PNG
OTTO

Halmozott hibák

Akadnak olyan szituációk is, amikor nem csak egy hibát fedezhetünk fel a fotón. A csoportképek mindig nagy veszélyforrást jelentenek - így történt ez a GQ online esetében is. A középső férfi egyik keze eltűnt, a két baloldali srác napszemüvegén pedig más tükröződik, mint a többiekén. Kínos.

Lapátkezek

A H&M-nek sem kell a szomszédba mennie, ha kicsit feltűnősködni szeretne: sportkollekcióját bemutató lookbookjában az egyik modell óriási lapátkezeket kapott.

big-hands-540x1024 másolata
h&m

A félig plus-size

Az idei plus-size őrület miatt nem maradhatott ki a listából az a kép sem, amit a tenyeres-talpas bakihoz hasonlóan a svéd üzletlánc követett el. A futónadrágot promotáló modell láthatóan plusszos kategóriába esik, viszont a derekát elnézve mégsem akarták, hogy túlságosan annak tűnjön.

HM.PNG
h&m

Melyik a legdurvább Photoshop-baki?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra