Ilyen bikiniket kínálnak a plázák kedvenc üzletei

A Femcafé bikini tour keretén belül mutatta be legújabb fürdőruha kollekcióját az Amnesia, a New Yorker, a Heavy Tools, a Triumph, az Adidas és Carib swimwear. A zenés-táncos-performanszos bemutatón új-kollekciós strandruházatok és kiegészítők is végigvonultak a kifutón, miközben végig olyan érzésünk volt, mintha egy alacsony-kategóriás Victoria's Secret bemutatót látnánk.

A Corvin pláza mögötti sétányon tartották péntek este a rendkívül bizarr Csajfeszt programsorozat egyik állomását, a Femcafé bikini tourt, ahol hat olyan márka fürdőruha kollekcióját mutatták be, amelyeket minden nagy plázában megtalál. A program gyakorlatilag hat mini bemutatóból állt és mindegyik márka kapott kb. 5 percet, hogy megmutassa, mit képzeltek el a 2014-es nyári szezonra. Egyes márkák lufiruhával, mások táncosokkal próbálták magukra vonni a közönség figyelmét, akik többnyire az utcán lézengő nyugdíjasokból álltak. Bár elég bizarr volt a novemberi hidegben és szemerkélő esőben végignézni a kollekciókat, a modelleknek azért minden tiszteletünk, hogy rezzenéstelen arccal végigcsinálták az egészet.

Bár a program hivatalos neve bikini tour, azért a felhozatal nem csak kétrészes fürdőruhákból állt: helyet kaptak trikinik és a jóval hasznosabb egyrészes fürdőruhák, emellett pedig - és valószínűleg a nők szórakoztatásának érdekében - két kedvetlen kockahasú modell is bemutatta a szezon férfitrendjeit. Az Amnesia hozta a szokásos formáját és giccses trikiniket és bikiniket küldött a kifutóra, ezzel szemben a Triumph, a New Yorker és a Heavy Tools már egy sokkal szerethetőbb, egyszerű de nagyszerű és csajos darabokat hozott.

A kétrészes fürdőruháknál még mindig nagy sláger a klasszikus nyakba-kötős fazon, de a rojtos pánt nélküli felsőrész egyszerű alsórésszel is jó kombináció lehet a barnuláshoz. Egyrészes fürdőruhából, ha teheti nyakbakötőset próbáljon, mivel sokkal jobban kiemeli a melleket és inkább a dekoltázsra tereli a figyelmet a takargatni kívánt részek helyett. A strandruhákat nem kell feltétlen a bikini színéhez igazítani, sokkal izgalmasabb játszani a színek közti kontrasztokkal és direkt eltérő színűt választani. Alkatától függően választhat combközépig vagy akár földig érőt is, arra viszont ügyeljen, hogy szellős anyagot válasszon, mielőtt belesül a negyvenfokos kánikulában. 

A galériában megmutatjuk, pontosan mivel készült a már említett hat márka, ha pedig valamelyik megtetszik, csak sétáljon be egy plázába és nézze meg élőben is. A lényeg csak annyi, hogy mindenképpen olyan fürdőruhát válasszon, amiben jól érzi magát és nem utolsó sorban előnyös is. Sokan például kifejezetten trikinit választanak, mert hogy az nem mutat annyit, mint egy bikini, pedig hátulról semmi különbség nincs a kettő között, elöl pedig sokaknak még rosszabbul is áll a kivágások miatt. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra