Mintás ruhában csapnak össze a MET-gálás hírességek

A Kinek állt jobban?! rovatunk eheti posztjába nem is válogathattunk volna a MET-gálánál aktuálisabb eseményről versenyzőket. Színésznő, főszerkesztő, modell és énekes is szerepel az összeállításunkban és habár szakmájuk különbözik, egy dologban hasonlítanak: mindannyian mintás ruhában jelentek meg az eseményen.

A kifutón látott koncepció gyakran szolgálhat forrásként, hogy hogyan viseljük az adott ruhadarabot, de a legkreatívabb talán mégis az, ha a saját ízlésünkre szabjuk és kreatívan válogatjuk össze hozzá a kiegészítőket. Persze akad olyan eset is, amikor valaki teljesen lemásolja a modelleken látott összeállításokat és az bizony neki sokkal jobban áll, mint a nullás méretű manökennek. A döntés ismét az Ön kezében van!

Amanda Seyfried Givenchy haute couture-ben

A Givenchy-ruha nekem jobban tetszik

Amanda Seyfried nem a legfrissebb darabot szemelte ki a Givenchy magasszabászati remekei közül, a 2007-es tavaszi-nyári kollekcióból választott magának egy mintásat. A kifutón látott, a ruhával egybevarrt kesztyűt Seyfried elhagyta és a gigantikus kalapot is decens fülbevalóra cserélte. A színésznő egyéb ékszert nem viselt és – bár alig látszik a szoknyától – ő is nyitott orrú lábbelit viselt, mint a manöken.

Szintén a Givenchy egyik kreációjában jelent meg Kim Kardashian is, aki terhessége utolsó harmadában van. Az internet nem kímélte az anyaság előtt álló celebet, többen kanapéhuzatra asszociáltak az összeállításáról, például az ezen a linken található kép készítője is. Vicces kedvében volt Robin Williams is, aki a twitterén posztolt egy képet, ahol a Mrs. Doubtfire című filmjéből másolt egy képkockát Kardashiané mellé.

Anna Wintour Chanel haute couture-ben

A virágmintás ruha jobban áll

Az haute couture ruhákért mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, persze csak abban az esetben, ha nem ajándékba vagy kölcsönbe kapjuk az eseményre. Egy ilyen összejövetel kiváló alkalom villantani és felvenni a legdrágább ruhánkat, hogy aztán utána hetekig az internetes szakértők kielemezhessék a választásunkat.


Anna Wintour a Chanel 2013-as tavaszi-nyári haute couture kollekciójából választott magának egy virágmintás darabot (ugye emlékszünk Az Ördög Pradát visel „Virágok, tavaszra?!” jelenetére?), amin a kedvéért egy kicsit változtattak is. A ruha hossza maradt, azonban Wintour lecsippentett az alsó, fehér színű részből, a vízszintes vállmegoldás helyett pedig inkább a konzervatívabbat preferálta. A hajba applikált, olcsó hatású boát elhagyta, helyette egy feltűnő nyakláncot és egy visszafogott órát viselt. Míg a modellre kontrasztos fekete, nyitott orrú szandált adtak, addig Wintour a ruhával harmonizáló fehér párt választott.

Coco Rocha Ungaro-kreációban

Kinek áll jobban az Ungaro-ruha?

A felkapott modell szintén átalakíttatta kicsit a kifutón is látott ruhát, amely amúgy az Ungaro 2013-as őszi-téli kollekciójából származik. A leopárd-minta könnyen válhat közönségessé, azt nem tudjuk eldönteni, hogy a vállrészre applikált aranydíszítés megmenti a ruhát – annyira rossz, hogy már jó – vagy megadja neki az utolsó döfést. De nem is az a cél, hogy mi ezt eldöntsük, hanem, hogy Ön válasszon, melyik változatot szereti jobban. Rocha meghosszabbítatta a ruhát, hogy földig érjen, ugyanazt a fekete lábbelit választotta hozzá, amit a manökenen is láthatunk. Ékszerek közül csak gyűrűt viselt, de abból jó sokat.

Katy Perry Dolce&Gabbanában

Ha a Dolce&Gabbana-ruháról van szó, akkor

Katy Perry nem aprózta el, már ami a ruhaválasztást illeti. A Dolce&Gabbana idei őszi-téli kollekciójából választott egy visszafogottnak nem igazán mondható darabot. Szerencsére ezzel semmi baj nincs, az est szlogenje úgyis a Chaos to Couture volt, ebbe tökéletesen beleillett az a ruha, amin első pillantásra túl sok minden történik.

A kifutón látott nude bársonycipellőt Perry egy vaskos, díszített sarkú cipőre cserélte, koronát viselt, emellé szintén hangsúlyos fülbevalókat választott. A lila rúzs, a ruha mintájával majdnem megegyező mintázatú manikűr és az aranygyűrűk már csak hab a tortán. Önnek melyik verzió tetszik jobban – elég egy összeállításban egy vad komponens vagy ha lúd, akkor legyen kövér?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek