Egy bál, ahova a rapperek is kiöltöznek

Hétfőn rendezték meg a MET-gálát, amelynek dress code-jául idén a punk életérzés szolgált. Egy ilyen esemény kiváló alkalom, hogy a hölgyek megmutathassák legújabb (és legdrágább) ruhakölteményeiket, szegény férfiak ilyenkor kicsit háttérbe is szorulnak. Kivéve persze akkor, ha sikerül olyan összeállítással előrukkolniuk, amire aztán ráharap a média és másnap kivesézhetik a bloggerek a világhálón.

Nincs akkora mozgásterük, mint a nőknek, akik a hajjal, sminkkel, táskákkal és ékszerekkel is teljesen más irányba tudják változtatni egy szett összhatását, maximum a nyakkendővel vagy az öltöny színével és szabásával tudnak trükközni. Két csoportot képeztünk: az elsőbe kerültek azok a férfiak, akik maradtak a jól bevált „kis fekete” férfi verziójánál, a fekete öltönynél és szemezgettünk azok közül is, akik nem elégedtek meg ennyivel és kicsit bevállalósabbak voltak.

Akik biztosra mentek

Nem feltétlenül kell őket bátortalannak nevezni, megeshet az, hogy ha az embernek egy hónap alatt több eseményen is részt kell vennie, akkor eszébe sem jut trükközni és minden alkalomra valami meghökkentővel előállni, így inkább néha biztosra megy. A punk dress code-ba belefért a nyakkendő mellőzése is, válogatásunkban pont Kanye West élt is ezzel a lehetőséggel. A legtöbben a szmoking és a csokornyakkendő párosa mellett döntöttek, fura azonban, hogy pont egy divattervező az, aki rossz méretet választott az öltönyéből. Hogy ki az? Galériánkból kiderül!

Akik elhagyták a komfortzónát

A komfortzónát több módszerrel is el tudjuk hagyni, az öltönyök esetében az egyik ilyen lehet a mintás nyakkendő, a szokatlan anyaggal vagy mintával rendelkező zakó és nadrág, illetve a szabás is. Ilyenkor szerencse, ha a női partner is kellően viccnek vette az est jelmondatát (Chaos to Couture), hiszen így a kritikusok szíve is megenyhül és láthatják, hogy tényleg nem az ízléstelenség áll a döntésük mögött, sokkal inkább a kreativitás.

Láthatunk rappert négyzetrácsos öltönyben, divattervezőt pöttyösben és Converse-cipőben, de a biztosítótűk sem hiányozhattak az estéről. Ha Önt érdeklik a kreatív megoldások, akkor mindenképpen nézze meg válogatásunkat, ahol néhány szóban leírtuk a véleményünket az adott összeállítással kapcsolatban!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek