Íme a táska, amit Lady Gaga segge inspirált

Lady Gaga egyik legközelebbi barátja, a Mugler divatház kreatív igazgatója és a Vogue Hommes divatszerkesztője, Nicola Formichetti. Az olasz tervező, a 2013-as tavaszi-nyári ready-to-wear kollekció bemutatóján vonultatta fel popsztár barátja hátsójáról és bugyi vonaláról formázott első táskakollekcióját a párizsi divathéten.

A szerkezetileg tipikus Mugler stílusban készült luxustáskák különböző színek és anyagok kombinálásából születtek, például dombornyomott vagy fényes kígyó-, borjú- és krokodilbőrből – írja a wwd.com. „Nem veszünk róla tudomást, hogy visszajött a divatba a kilencvenes évek hóbortja, a műszőr. Bőrtáskáinkat Lady Gaga hetyke hátsója ihlette. 3D-s origami stílusban készített termékeinket állatmintás, kék, narancs és ezüst színben is megvásárolhatják majd” – mondta a kollekcióról Formichetti, akinek ez a negyedik kollekciója a divatháznál.

A harminc darabból álló, egyébként ízléses gyűjteményre februártól lehet lecsapni az üzletekben, a nem éppen nekünk kedvező árak sajnos 900 és 1550 dollár, 200200 és 345000 forint között mozognak a Muglernél. Ön mit gondol,megér a 2012-es év legrosszabbul öltözött celebnőjének hátsója ekkora felhajtást, vagy inkább más trendi táskák közül válogat majd 2013 nyarán?

Oszd meg másokkal is!
Mustra