Reese Witherspoon sosem volt még ilyen dögös

Fekete szemceruzával és az átlagosnál kicsit mélyebb dekoltázzsal próbált vampot csinálni Reese Witherspoonból az Elle. A színésznő a februári szám címlapján és belsejében is megjelenik, például így. (További képekért kattintson a fotóra, van ott még több is.)

Katt a többiért!
Katt a többiért!Carter Smith

A fotókat Carter Smith (láthatóan a behajlított könyökök nagy barátja) készítette, a stylist Mario Grauso volt (aki pedig a jelek szerint szereti, ha egy mélyen dekoltált ruhájú nő áll nagyon szemben az olvasókkal).

A színésznő a címlapon Armaniban feszít – amire egyébként is hajlamos, a 2011-es Oscar-díjátadón is egy fekete-fehér Armani Privé darab volt rajta. A további oldalakon Dior sifonruhát és egy elsőre nehezen emészthető Miu Miu-darabot visel, és van egyébként egy alternatív, Dior-ruhás címlap is.

Az armanis címlap olyan szempontból mindenképpen érdekes, hogy Witherspoon amúgy ugyanúgy szokott kinézni: filmjeben is, celebeseményeken is, privátban is cuki szöszit alakít, sehol mély kivágás (egy-két kivétellel, amely alábbi galériánkban is szerepel), vagy sötét szemfestés – most viszont mintha megpróbálták volna új szerepbe helyezni. Az alábbi galériában megkíséreljük bemutatni a színésznő stílusát, ezzel összehasonlítandó.

Cukiság = metál!
Cukiság = metál!Northfoto
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek