A britek egyik kedvenc ételéhez, a fish and chipshez, azaz a krumplival felszolgált sült halhoz hagyományosan használt panírt és sütési módot exportálta Amerikába egy leleményes angol pár. Chris és Suzanne Hackett azonban a tengerentúlon figyelembe vette a helyi szokásokat, így nem csak halat és krumplit sütnek a fritőzükben fortyogó olajban, hanem bármit, amire amerikai vendégeiknek gusztusa támad. Csupán egyvalamihez ragaszkodnak: mindent bebundáznak előtte a hagyományos angol panír segítségével.
A Park Slope Chip Shop valószínűleg messze maga mögé utasítaná a McDonald’s-ot a világ legegészségtelenebb étterme címért folyó harcban, ha lenne ilyen. Specialitásaik közé tartozik a panírozott-kisütött sajtburger, perec, labdába gyúrt sajtos makaróni és sajttorta. A híradások szerint aki mondjuk egy ilyen menüt végigeszik a brit és az amerikai konyha hátrányait ötvöző étteremben, az ötezer kalóriával ajándékozza meg szervezetét. Kattintson valamelyik fotóra, a galériában vannak képeink erről a remek vendéglátóipari egységről és az abban készülő, illetve felszolgált - majdnem ételt mondtam - különlegességekről.