Kristen Stewart Converse helyett már Chanelt visel

A színésznő második filmje, a Pánikszoba 2002-es bemutatója óta, vagyis 12 éves korától rendszeresen jár premierekre. Mostanra sikerült elhagynia tornacipő-kisestélyi kombinációt, és ezért - illetve a közelgő Alkonyat-film bemutatója miatt - a Fabsugar összegyűjtötte Kristen Stewart legemlékezetesebb ruháit.

Stewart a kezdetek kezdetén még farmerben és tornacsukában nyomta, mostanság azonban előszeretettel visel Marchesa, Oscar de la Renta, Dolce & Gabbana vagy éppen Chanel ruhákat.

Robert Pattinson barátnője egyébként nemrég kifejtette, nem érzi valami kényelmesen magát a fotósok hada előtt, és ennek köszönhető, hogy szinte soha nem mosolyog a vörös szőnyegen. Emellett természetesen meg van a véleménye a nyilvánosságról is. Régebben kifejezetten utálta, hogy állandóan a címlapokon van, mostanra azonban már beletörődött. „Ha a kisujjadat nyújtod, az egész karod kell majd. Nem tudsz nekik tökéletesen megfelelni, szóval nincs semmi értelme elkezdeni” – indokolta egy korábbi interjúban, hogy miért nem beszél a magánéletéről. Ön szerint melyik összeállítás áll legjobban neki?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.