Mihalik Enikő arcába nem szúrtak kampókat

Mihalik Enikőről több képsorozat is megjelent az utóbbi időben: a Vogue miatt terepmintás katonaruhát öltött, asszisztált egy a szépészeti beavatkozásokkal kapcsolatos anyaghoz, mely erősen magán viseli a grafikusok keze nyomát. A harmadik kupac képet pedig az amerikai Harper's Bazaar számára készítette, ott a globális felmelegedés ellen áll ki. Ezeket vesszük az alábbiakban sorra.

A francia Vogue a márciusi számában a katonai stílust járta körbe alaposabban, és ehhez többek közt Mihalik Enikőt kérték fel modellnek. A khaki és a zöld ruhákat Anastasia Barberi válogatta őket össze, és a sorozatot Cedric Buchet készítette.

A ráncfelvarrást kifigurázó felvétel – melyre az Ourfashion hívta fel a figyelmünket – a márciusi Vogue számára készült, de egyáltalán nem tartozik a katonai ruhás fotósorozat képei közé.

Kajdi Csaba, aki Mihalik Enikő ügynöke a Visage Modelsnél, elmondta, természetesen nem nyújtották meg ennyire a magyar modell arcát, és ha valaki elsőre azt hinné, tényleg az arcába és a mellbimbójába szúrták a kampókat, akkor szintén téved.

Szintén harcosként köszön vissza Mihalik Enikő az amerikai Harper's Bazaar márciusi számából, ahol a globális felmelegedés elleni küzdelem közepette láthatjuk többek közt Bottega Veneta, Jean Paul Gaultier és Marc Jacobs ruhákban. A képeket, melyeken Mihalik Enikő haja kissé winehouse-osra sikerült, Peter Lindberghnek köszönhetjük.

Oszd meg másokkal is!
Mustra