Mínusz kilók: káposztaleves, 5. nap

A hétfőn kezdődött káposztaleves-kísérlet harmadik napján, este jött az első igazi mélypont, gyengeséggel és éhséggel, amit viszonylag kevés étellel: sajttal, sonkával csillapítani tudtam, de azért kemény volt, igazi akaraterő próba. Negyedik nap kosaraztam másfél órát egy olyan teremben, aminek nem lehetett kinyitni az ablakát, tehát egyben szaunaként is funkcionált. Eredményeként kellőképpen szakadt rólam a víz.

A leves mellett párolt zöldséget és gyümölcsöt is ettem, illetve este négy nap után először szénhidrátot is: egy perecnek a csücskét egy koncerten. Mennyei volt.

A diéta szövegétől eltértem, tehát végülis nem a káposztaleves diétát, hanem a káposztaleves diéta + zöldség és gyümölcs, napi egy-két szál virsli diétát csinálom. Nem bánom,  hogy így alakult, egyszerűen képtelen voltam a negyedik napon kizárólag a levest és soványt tejet fogyasztani, az önkínzás pedig nagyon nem szimpatikus.

Lehet, hogy káprázik a szemem, illetve nem érdekel, hogy káprázik-e vagy sem, mert a lényeg, hogy kisebb mértékűnek látom a narancsbőrt, amivel megáldott az utóbbi időben elfogyasztott sok finomság és alkohol és cukor. Jobban tetszik, amit a tükörben látok, mint múlt héten, sikeresnek tartom az elmúlt négy napot.

Az ötödik nap reggelén, vagyis négy napi diétát követően 2 kiló 20 dekával mutat kevesebbet a mérleg. De mi lesz pénteken?

Oszd meg másokkal is!
Mustra