Százezer forintos kaviár az Yves Saint Laurenttől

Bár igyekszünk ezekben a napokban nem bedőlni a Valentin-nap hátára felkapaszkadó híreknek, az alábbi MTI mega-breakingnek nem tudtunk ellenállni. Ez évtől "divatos" kaviárt vásárolhatnak mindazok, akik egy doboz csemegéért hajlandók kiadni majdnem 94 ezer forintot. Az Yves Saint Laurent (YSL) divatház a Caviar House & Prunier céggel közösen ugyanis a közeljövőben dobja piacra a „Love 2007” nevű termékét, a formatervezett dobozban árusított kaviárt.
 
A kaviáros doboz designját azok az üdvözlőkártyák ihlették, amelyekkel Yves Saint Laurent évente köszönti jeles alkalmakkor barátait. A dobozok tenyésztett tokhalikrát tartalmaznak. A kaviárrajongók általában szkeptikusak a mesterséges körülmények között nevelt hal ikráját illetően, a forgalmazók szerint a minőséget a tokhal speciális étrendje garantálja. A Prunier által használt Saint-James kaviár 1932 óta van a piacon és 48 napig érlelik, hogy elnyerje különleges ízét.
 
Yves Saint Laurent által tervezett dobozt 479 (93 825 forint) dollárért tervezik értékesíteni 125 grammnyi kiszerelésben.
 
 
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.