Százezer forintos kaviár az Yves Saint Laurenttől

Bár igyekszünk ezekben a napokban nem bedőlni a Valentin-nap hátára felkapaszkadó híreknek, az alábbi MTI mega-breakingnek nem tudtunk ellenállni. Ez évtől "divatos" kaviárt vásárolhatnak mindazok, akik egy doboz csemegéért hajlandók kiadni majdnem 94 ezer forintot. Az Yves Saint Laurent (YSL) divatház a Caviar House & Prunier céggel közösen ugyanis a közeljövőben dobja piacra a „Love 2007” nevű termékét, a formatervezett dobozban árusított kaviárt.
 
A kaviáros doboz designját azok az üdvözlőkártyák ihlették, amelyekkel Yves Saint Laurent évente köszönti jeles alkalmakkor barátait. A dobozok tenyésztett tokhalikrát tartalmaznak. A kaviárrajongók általában szkeptikusak a mesterséges körülmények között nevelt hal ikráját illetően, a forgalmazók szerint a minőséget a tokhal speciális étrendje garantálja. A Prunier által használt Saint-James kaviár 1932 óta van a piacon és 48 napig érlelik, hogy elnyerje különleges ízét.
 
Yves Saint Laurent által tervezett dobozt 479 (93 825 forint) dollárért tervezik értékesíteni 125 grammnyi kiszerelésben.
 
 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek