Szexelni a repülőn is lehet, csak nem biztos, hogy érdemes

A repülős szexről azt gondolná az ember, hogy legfeljebb a szexuális fantáziákban vagy azok felnőtt filmes leképzésében létezhet. Pedig nem! Kivitelezése ugyanakkor számos buktatót tartogathat, ezért legfeljebb akkor próbálkozz vele, ha kifejezetten szeretsz veszélyesen élni. Vagy inkább akkor se.

A téma a Redditen került terítékre, ahol néhány pajkos kedvű utas osztotta meg vonatkozó tapasztalatait. Ha téged is felcsigáz a lehetőség, hogy a levegőben juss a csúcsra, most megtudhatod, hogy mire számíthatsz.

Huncutkodás a takaró alatt

Először jöjjön egy nászutas házaspár története, akik jókor voltak jó helyen. Nekik abból sikerült előnyt kovácsolniuk, hogy a személyzettől eltekintve édes kettesben utaztak a gépen. A huncutkodásba torkolló események láncolatát az indította be, hogy egy kedves légiutas-kísérő néhány bónusz takaróval lepte meg őket italaik mellé, majd lekapcsolta a kabinfényeket és tisztes távolságba vonult tőlük. A felajzott házaspárnak több se kellett: rögtön felismerték a helyzetben rejlő potenciált.

Szexeltünk a repülőn, és nem a szűkös mosdóban. A legjobb járat evör.

shutterstock 362034548

A fedélzeti mosdó titkai

Vannak, akik a kényelmetlenségektől sem riadnak vissza a beteljesülés érdekében. Bár a fedélzeti mosdó nem egy tipikus szerelmi fészek, a repülőn mégis ez az a hely, ahol a legtöbb esély mutatkozik az akcióra. Legalábbis, ha átlag feletti a térkihasználási képességed, és jól tolerálod a higiéniai hiányosságokat. A Redditen egy férfi idézte fel, hogy barátnőjével a pelenkázó asztal nem rendeltetésszerű használatával értek révbe.

A falnak támasztotta a lábát, és már indulhatott is a móka. A lehajtható asztal magassága éppen tökéletes volt.

Számolnod kell a lebukással

Ha netán csintalan gondolataid támadnak, számolj vele, hogy a repülős szexben vastagon benne van a lebukás lehetősége. Ezt a saját bőrén tapasztalhatta meg egy brit pár, akik vakációjukra tartva engedtek a kísértésnek. A szerelmesek előre megfontolt szándékból osontak ki a mosdóba, ahol a lehető legkisebb zajt csapva zavartak le egy menetet, majd onnan elterelés gyanánt külön-külön akartak távozni. Tervükbe azonban egy apró hiba csúszott az ajtó előtt ácsorgó légiutas-kísérő képében.

Udvariasan megkért, hogy menjek vissza a helyemre. Becsuktam magam mögött az ajtót, de tutira leesett neki, hogy a barátnőm bent maradt

– idézte fel a férfi.

Ha nem is volt biztos abban, hogy ketten voltak-e, rövidesen a maradék kétségei is elszálltak: a nő egy perces követési távolsággal, bűnbánó tekintettel lépett ki a helyiségből. A sokat látott stewardessnek tudnia kellett, hogy nem az élet értelmét vitatták meg odabent, mégis elnézőnek bizonyult velük szemben. A nőt szintén felszólította, hogy foglalja el a helyét, egyébként viszont egy rossz szót sem szólt.

Oklevelet kérhetsz róla

A légi kalandozás egy sajátos kiváltsággal is jár: bekerülhetsz a repülőn szexelők nemzetközi tömörülésének tekinthető Mile High Clubba. Ha szeretnél ebbe az illusztris társaságba tartozni, csupán néhány alapvető felvételi követelménynek kell megfelelned. Fontos, hogy a szexuális aktivitás legalább egy mérföldes (1609 méteres) magasságban történjen meg, ahogy az is, hogy legyen hozzá partnered. Nem, a kezed nem számít annak, vagyis elkerülhetetlen, hogy egy hús-vér embert nyerj meg az ügynek. A további részletekről a klub honlapján tájékozódhatsz, ahol közzéteheted élménybeszámolódat, elolvashatod másokét, sőt beszerezhetsz egy oklevelet is, mellyel bárki előtt igazolhatod, hogy nem csak a levegőbe beszélsz.

Volt, akit megtapsoltak

Egy másik pár egymásra találása egy svájci járaton kapott a reméltnél nagyobb figyelmet. Ők nem érték be egyetlen alkalommal, és igazi szexmaratont rendeztek a gépen, melynek utolsó felvonását a reggeli előtti pillanatokra időzítették. Nem mindennapi eltökéltségük olyan mély benyomást tett egy légiutas-kísérőre, hogy meggyőzte az utasokat, közös tapssal tisztelegjenek teljesítményük előtt. El lehet képzelni, mekkora meglepetésben volt részük. 

shutterstock 289260251

Jobban teszed, ha tartod a szádat

Egy ex-stewardess általános érvényű jó tanácsként elmondta, ha már minden áron a gépen akarsz szexelni, akkor rajta, csak ne fedd fel szándékaidat és kerüld a feltűnést. Ugyanakkor azt is hozzátette, hogy a fedélzeti mosdó nála nem az élmezőnyben szerepel az extrém helyszínek prioritási listáján. Főleg azért, mert szűkös a hely, bűz terjeng a levegőben, a padlón lévő tócsa pedig nem vízből, hanem valami egészen másból szokott állni.

Jogi következménye lehet

Az említett légiutas-kísérő nem véletlenül javasolta, hogy óvatosan járj el. Ha ugyanis lebuksz, összeakaszthatod a bajszod a hatóságokkal. A repülős szex jogi hátterének a BBC járt utána, ami azzal a konklúzióval zárult, hogy az esetleges büntetés számos tényező függvénye lehet. Ha vannak szemtanúk, az már eleve rontja kilátásaidat, de a végkifejletet az is befolyásolhatja, hogy az ügy elbírálásánál melyik ország jogrendszerét veszik alapul. Ez a légitársaság nemzetiségétől, illetve az indulási és érkezési helytől is függhet. A brit jog például elég szigorú ilyen téren, erotikus kilengésed akár fél éves szabadságvesztést vonhat maga után.

2,w=993,q=high,c=0.bild
milehighflights.co.uk

Pedig voltak idők, amikor még minden adott volt a légi légyottokhoz az Egyesült Királyságban. A piaci résre a Mile High Flights érzett rá, amely franciaággyal felszerelt Cessna gépével vitte el egy körre a vállalkozó szellemű párokat. Egészen addig, amíg a légügyi hatóság 2011-ben megállapította, hogy a függönnyel elválasztott utastérben zajló események elvonhatják a pilóta figyelmét munkaköri kötelességeitől. A hatóság ezért végül bevonta a cég működési engedélyét. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek