Melyik a legcikibb Valentin-napi ajándék?

A páros kulcstartók már az igazi elhasznált ajándékok közé tartoznak, csokoládét és rózsát adni meg olyan, mint karácsonykor tusfürdőt ajándékozni. Körbenéztünk a szokatlanabb Valentin-napi ajándékok között, találtunk egészen kínos dolgokat is, mint például a Durex Valentin-napi fotózása. Szavazza meg a legcikibbet! Tíz pontot adjon a legkellemetlenebbre, egyet a legkevésbé cikire.

1. Szív alakú csirkefalatok

A Lidl idén nagyon erős Valentin-napi ajándékokban, ők hozták az abszolút legyőzhetetlen versenyzőt, a szív alakú csirkefalatot is. Meggyőződésünk, hogy a 790 forintos, 400 grammos kiszerelésű terméket nehéz überelni cikiségben, főleg, hogy így szó szerint beleteheti szívét-lelkét az ételbe. Már ettől is kiveri a víz? Akkor köretnek ajánljuk hozzá a krumplipürét, mert abból a legegyszerűbb további szívecskéket formázni. Ha azon aggódna, hogy vajon milyen desszertet készítsen ehhez, arra is van tippünk, olvasson tovább!

59287 f

2. Szív alakú sütőforma és társai

A nehezen lenyomható csirkefalat-szívecskék mellé vásárolhat szív alakú torta- és muffinformát is a Lidlben, de kaphat rózsa alakú formát is 990 forintért. Persze nem náluk jut hozzá egyedül ilyen típusú konyhai eszközökhöz, akad hasonló az Avonnál is. Ugyanakkor ha ön sütött már valaha muffint, akkor valószínűleg pontosan tudja, hogy teljesen felesleges egy ilyen forma a konyhába, hiszen ez az a desszert, ami soha, de soha nem lesz szabályos, így aztán felismerhetően szív alakú sem. Biztonsági játékosok mindenesetre kapnak szív alakú kész süteményt is a Lidlben. A sütőkellékek közül a kedvencünk mégsem a muffinforma, hanem az Avon szív alakú spatulája. Mert hát amúgy tényleg, hogyan is venné ki az magát, ha egy sima mezei spatulával vinné fel a mázat Valentin-napon? A szett még akciós, 3399 forintot kérnek érte. Na, de ciki vagy sem?

szv

3. Szíves melegvizes palack

Még hasznos ajándék is lehetne Valentin-napra ez a melegvizes palack a Lidlből, főleg, ha nem fűt a szerelem, bár akkor meg teljesen felesleges megünnepelni február 14-ét, ugye. A melegvizes palackból kétféle változat is létezik: az egyik eleve szív alakú, a másik diszkrétebb, és csak egy szívecske van rajta. Mindkettő levehető és mosható polár huzattal rendelkezik, áruk 1399 forint. 

93632 01 f

4. Öltánc tanfolyam

Mi más lehetne nagyobb ajándék a szív alakú rántott húsnál, mint egy vetkőzős öltánc? És ha úgy tartja kedve, még rögtön ott az asztalnál, a szív alakú muffin után megejtheti! Persze ennek is meg kell adni a módját, nem lehet ezt csak úgy tessék-lássék kivitelezni, hiszen nem mindegy, mit mi után vesz le és az sem, hogy közben milyen mozdulatokat végez. Mi azt ajánljuk, készüljön egy önálló minikoreográfiával. Ezzel az ajándékkal férfiak is meglephetik párjukat (vagy inkább magukat?) úgy, hogy beíratják egy ilyen tanfolyamra 4000 forintért, de előre szólunk, nem minden barátnő lelkesedik egy ilyen húzásért. A tanfolyam amúgy azzal indul, hogy pezsgőt kapnak a résztvevők, hogy oldja a gátlásaikat, innen meg már csak a ruhaledobálás módját kell megtanulja, és mehet is élesben az előadás. Mármint jövő ilyenkor - hacsak nincs egy last minute turnus ma délután is.

1656406 274465032708890 1919697762 n.png

5. Párnák

A csirkefalatok mellett a Dormeo Love párnája lett a másik abszolút kedvencünk, aminek lényege, hogy huzatára filccel írhatunk üzeneteket, amiket egy-egy mosással könnyedén el is tüntethetünk. Mi ugyan erről valamiért az egyéjszakás kalandokra asszociáltunk, de legyünk romantikusak, mint a Dormeo, akik a darabja 9990 forintba kerülő párnát most egyet fizet-kettőt kap felállásban akciózzák, mégiscsak Valentin-nap lesz, páros ünnep, ugye. Jár hozzájuk egy különleges, ún. Love Premium huzat és egy filc, ezzel írhatja a személyes üzenetet a huzatra. Az egész akcióban a kisbetűs részt szeretjük a legjobban, amely szerint a kiszállítás február 18-a után várható: mert az meg kit érdekel, hogy Valentin-nap négy nappal korábban van, ugye. Az Ikea is ajánl párnákat, a rózsaszín szív alakú mellett kislányos, szalagokkal és unikornissal díszítettet is választhat, de akad igen bizarr, csábosan elnyílt ajkú is.

dormeo

6. Óvszeres fotó

Habár a profi fotóról inkább a stúdiófotó ugrik be mindenkinek, a durexesek mást értettek ez alatt, és ők inkább egy piros szíves lufikapu alá szervezték Valentin-napi profi fotózásukat a budapesti Gozsdu-udvarba. A helyszínen extraságok is járnak, a fénykép mellett egy termékmintával is megjándékoznak minket a hoszteszek, ha esetleg magunktól nem tudnánk, hogy merre kellene haladnia az esténknek. Ha pedig romantikus közös fotónkat feltöltjük a Facebookra, és lájkokért könyörgünk, akár még több óvszert, vagy ajándékcsomagot is nyerhetünk.Ön szerint is ez maga a romantika?

1556301 512251585554633 2145221932 o

7. Sok apróság egyben

A kettéhasadt, összeillesztve egy teljes egészet kiadó páros szív medálon vagy kulcstartón már senki nem akad fenn, na de mit szólnak egy szív alakú, piros homokkal telepakolt homokórához? Számunkra nem teljesen egyértelmű a funkciója, mert hát mégsem pont a szerelem múlandóságát szeretnénk hangsúlyozni Valentin-napon. Ha mégis erre vágyna, esetleg Valentin napon szeretne ilyen rejtvényfeladvány útján szakítani, akkor keresse a Müllerben, 1590 forintért már az öné lehet. A Lidlben (ugye mondtuk, hogy erős?) szív alakú öngyújtót vehet 699 forintért, mert hát mi más is lehetne romantikusabb egy közös cigizésnél! És ha párjának szüksége lenne további porfogókra, ajánljuk a Müller I Love You gyertyaszettjét 2190 forintért, aminek betűit csak így sorban tudja elhelyezni, ellenkező esetben szókirakós lesz belőle. A cikk végére mi már eljutottunk oda, hogy szívből gyűlöljük a Valentin-napot, és aztán még szívecskés függönyt is találtunk 790 forintért. Ha pedig azt hinné, nincs tovább, szólunk, hogy a Tescóban vehet szerelmes feliratos (!) plüsskalapácsot (!!) 1290 forintért. Igen, plüsskalapácsot, ami még hangot is ad.

97142 01 f
Mustra