Karácsony vagy inkább kalácsom? Rájössz, melyik szó hiányzik a karácsonyi versből?

Kvízünkben a karácsonyi versek iránti lelkesedésed, netalántán rajongásod kamatoztathatod: mi kihagyunk a magyar költők verseiből egy-egy szót, neked pedig ki kell találnod, hogy a három opció közül melyik a hiányzó szó.

Szinte nincs olyan költőnk, akinek ne lenne karácsonyi verse. Petőfitől József Attiláig mindenki megénekelte a karácsony ünnepét, csak úgy tobzódunk a hópihékben, kis Jézusokban, csillagokban, angyalokban, pásztorokban, békében és szeretetben. 

A kérdésünk az, hogy melyik szó hiányzik a költők ismert verseiből? Hópihe? Kis Jézus? Netán a szeretet? Tippeld meg!

Indulhat a kvíz? 

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

A cikk az ajánló után folytatódik

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

 

Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás. Ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. 
Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.

Mentes Anyu szakácskönyve 2 ide kattintva már rendelhető!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra