Varázsolj el, Harry, vagy elfenekellek!

Olvasási idő kb. 4 perc

hpfetis-nyitolanyHarry Potter épp a dementorokkal küzd, és a legkevésbé sem tehető felelőssé azért, hogy közben mások őrá izgulnak – elég baja van a világ megmentésével, a Potter-hentaira és a potterotizmus egyéb komoly és viccesen komolytalan hajtásaira nem jut most ideje. Nézzük el neki.


Harry addig nézett a szemüvege mögül, míg végül jól benézte magát a kollektív tudattalanba, így aztán semmi meglepő nincs abban, hogy a későbbiekben mint szexuális fantázia bukkan fel egyes fejekben. Még a Clinton-affér is fetisizálódott (a fétisről egy kicsit többet itt), pedig lássuk be, Bill és Monica… maradjunk annyiban, hogy Harryben és hű társaiban lényegesen több a fantázia. Már csak azért is, mert a szoknyás-térdzoknis-egyenruhás angol iskoláslány életérzésre eleve is sokan buktak ezen a színtéren.


hpfetis-lany-szinesA Harry Potter-fétis

Az sem meglepő továbbá, hogy a média megpróbálja
a legtöbbet kihozni az olyan jól tejelő sztorikból, mint a varázslótanonc. Így aztán mindennapi témává válik a szereplők vélt vagy valós szexuális élete.

Például az, hogy Daniel Radcliffe az idősebb nőket fetisizálja – s ezen a média komolyan képes volt lovagolni, hiába mondta szegény, hogy ő még csak tizenkilenc, nem nehéz nála idősebbnek lenni, és hát épp így jött ki. Nem volt még olyan sok csaja, hogy statisztikai alapot képezzen. Utólag persze nehéz beadni ezt az unatkozó harmincas háziasszonyoknak, akik azóta finom fantáziákat szövögetnek a tapasztalt húsra vadászó Danielről. Főleg azok után, hogy a színész (valószínűleg jó stratégiai érzékkel rendelkező) mamája is lelkesen osztotta a média megfigyelését.

Emma Watsonnak (Hermione) a lábfétisért kellett felelnie – szó, mi szó, meglehetősen szigorú cipőkben mutatkozik, aki erre bukik, feltételezem szeretné, ha valami ilyesmi létrás talpúban taposnák meg. Ami Emmát illeti, még az sem kizárt, hogy csak úgy gondolja, nem elég hosszú a combja.

Miközben a média a színészek szexuális életéből próbál kihozni valamit, a pornóipar a maga módján dolgozza fel a témát. Itt bármi belefér, de a hagyományokhoz híven a műfaj termékei nem annyira bravúrosak, hogy különösebben sok linket helyezzünk el ide. A lényeg, hogy aki akar, az izgulhat a Potter-univerzum bármely fontosabb szereplőjére és szituációjára. Kapóra jön, hogy szegény varázslónkat már homoszexualitással is vádolta a média, ami igen jót tett a kombinációs lehetőségeknek.

hpfetis-hpnudePotter-hentai és erotikus kultúrest Harry szellemében

Amit mégis idelinkelünk, az a Harry Potter Nude blog (szigorúan 18 éven felülieknek), mely kizárólag arra koncentrál, ami a szex és Potter együtt. Azért csúszott át a rostán, mert itt felcsillan legalább némi fantázia, ráadásul a tartalom jelentős része hentai (ez a megnevezés erotikus és pornográf képregényeket, rajzfilmeket takar, ide tartozik a manga és az anime is), amely néha már művészet.

Azt, hogy a potterotizmus kifinomultabb formában is létezik, mutatja a tény, hogy Harry szellemében még erotikus kultúresteket is szerveznek, csupa potteres felizgulnivalóval. Ilyen volt például a Center for Sex & Culture által szervezett Erotic Harry Potter Night, amiről ugyan lecsúsztunk, de talán nem ez volt az utolsó a témában, ha jól sejtjük.

És a végére egy gyönyörűen komponált darab, a potterotikus skála tényleg vicces végéről, Harry Potter és a kézfétis.

 

 

fokuszgrafika

Fókuszban a fétis, extrém szex – további cikkek a témában itt!


Ezt is ajánljuk:
Harry Potter – Halálfalókat a gyerekeknek!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek