A britek közel fele csalta már meg a partnerét

Meglepő eredményt hozott egy brit kutatás: a szigetország lakosságának 47%-a vallotta be, hogy csalta már meg a párját, míg 63% volt kénytelen elismerni, hogy megcsalták.

A nemzet nagy részének hűtlensége ellenére úgy tűnik, a britek megbocsátó típusok: a megkérdezettek 42 százaléka fogadta már vissza a partnerét azután, hogy a másik hűtlen volt. 30%-uk azt is bevallotta, hogy megbocsátaná a párjának, ha az egyéjszakás kalandba bonyolódna.

Vicces eredmények is születtek: több mint 30 százalék engedné, hogy megcsalja a szerelme, ha ez egy hírességgel történne. A megkérdezettek 21 százaléka Cheryl Cole-nak engedné meg, hogy a párjával hetyegjen, a második helyen Angelina Jolie-t (19%), a harmadik helyen pedig Kelly Brookot (13%) találjuk. Az MSN kutatása szerint 25% okolta az alkoholt a félrelépésért, hangsúlyozva, hogy ilyenkor nem tud uralkodni a tettei felett. 20% viszont bosszúból csalta meg korábban hűtlenkedő társát.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.