Ajándékozz életre szóló kulturális élményt karácsonyra!

Tucatajándékok helyett lepd meg szeretteidet a Szegedi Szabadtéri Játékokra szóló jegyekkel!

Megint az utolsó pillanatra maradt az ajándékvásárlás? Mindjárt itt a szenteste, de még nem tudod, mit adhatnál a párodnak, szüleidnek vagy a barátnőidnek? Bögre, zokni, pizsama... Ha valami kreatívabb, egyedibb meglepetéssel készülnél a szeretet ünnepére, válogass a Szegedi Szabadtéri műsorából! Műfaji sokszínűség és grandiózus produkciók jellemzik a Játékok 2022-es évadát is: tánc, opera, musical – mindenki megtalálja a hozzá legközelebb álló előadást. Egy biztos: a feledhetetlen élmény a napfény városában garantált – és a fotelben ülve, akár most is beszerezheted A Tökéletes Ajándékot.

A közel egy évszázados fesztivál jövő nyáron, július 1-jén a Szabadság, Szerelem! - Petőfi, a vitéz című tánc-szín-játék ősbemutatójával nyitja meg kapuit a közönség előtt. Szorgalmas diák, vándorszínész, szerelmes férfi, harcos forradalmár – ez mind Petőfi Sándor, a magyar költészet egyik legnagyobbja. Az ő életének főbb eseményeit követhetjük végig a Magyar Nemzeti Táncegyüttes lenyűgöző produkciójában.

Mamma Mia (1) (2)

Here we go again! Július 8-án, 9-én, 15-én és 16-án Szegeden eddig nem látott szereposztással tér vissza a Madách Színház nagyszabású musicalje, a Mamma Mia! A Szirtes Tamás rendezésében látható lebilincselő show önfeledt kikapcsolódást és hamisítatlan ABBA-hangulatot ígér a szórakozni vágyóknak.

A nemzetközi hírű Macerata Opera Festivállal koprodukcióban várja a nézőket július 29-én és 30-án magyar és olasz művészek közreműködésével Giuseppe Verdi remekműve, a La Traviata. Azok számára, akik értékelik a zenei bravúrokat, az operairodalom klasszikusának ezen feldogozása kétségkívül kihagyhatatlan.

Az évad végén hat estén át kínál fergeteges szórakozást a Szegedi Szabadtéri Játékok saját produkciója, a Chicago. Béres Attila rendezésében, a rá jellemző monumentális előadásra számíthat a közönség. A világ musicalirodalmának egyik legnépszerűbb darabja a Fesztivál életében először kerül színpadra, és nem lehet kétségünk afelől, hogy igazi remekművet fogunk látni,

A felsorolt produkciók bármelyike kitűnő választás, de ha nem tudunk dönteni, segítséget a nyújtanak a karácsonyi bérletkonstrukciók (www.szegediszabadteri.hu), melyekkel nyárig megőrizhető az ünnepi várakozás, emelkedett hangulat. Boldog karácsonyt, és felhőtlen nyári kikapcsolódást kívánunk!

Ezt a cikket nem a Dívány szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek