Velünk még több fér a fa alá!

Vészesen közelednek az ünnepek? Még mindig nem vetted meg az ajándékokat? Aggodalomra semmi ok; idén nem jelenthet problémát a karácsonyi bevásárlás, ha a számos új üzlettel bővült és megújult Premier Outletet választod. Ahol ráadásul a 70%-os kedvezmények mellett minden hétvégén karácsonyi vásárral várják a vásárlókat!

Premier Outlet 4 Xmas.png

Itt a december, vészesen közelednek a karácsonyi ünnepek. Vajon mi kerüljön a fa alá, mi is lehet az a legkülönlegesebb, legtalálóbb meglepetés, amivel párunknak, családtagjainknak, barátainknak kedveskedhetünk? Ez minden évben nehéz feladat, hiszen számtalanszor érezzük, hogy tavaly már ellőttük a legszuperebb ötletünket. A tökéletes ajándék megtalálásánál azonban csak a hatalmas kiadásoktól mentes karácsony elképzelhetetlenebb. Vagy mégsem?

Premier Outlet 3 Xmas.png

A Premier Outlet idén bebizonyítja, hogy ez nem csak álom: igenis létezik ideális ajándék, ráadásul elérhető áron, így még több meglepetés kerülhet a fa alá! Nincs több kétségbeesett rohangálás, nincs több szívszorítóan nagy pénzszórás. Ha te sem akarsz vagyonokat költeni, akkor december 1-től irány a Premier Outlet, ahol több mint 100 divatmárka kínálatából válogathatsz akár 70% kedvezménnyel! Nemcsak a meglévő, hanem az újonnan nyílt Devergo Shoes, Hervis, Bushman, HEAD és Skechers üzleteikben is ünnepi ajánlatokkal várnak minden kedves vásárlót. Sőt akár az Alexandra könyvesboltban is kedvezményesen szerezheted be a tökéletes meglepetést! Hagyd szárnyalni a fantáziád, varázsolj örömteli mosolyt szeretteid arcára! A sokszínű kínálat most lehetővé teszi, hogy mindenki számára megtaláld a legmegfelelőbb ajándékot. Ha pedig rokonaidra bíznád a választást, akkor meglepheted őket Premier Outlet ajándékkártyával, melyet az outletközpont éttermi központjában található center információnál lehet megvásárolni.

Premier Outlet 7 Xmas.png

Karácsonyi vásár és ingyenes csomagolás

Az adventi hétvégék nem lennének teljesek az ízletes karácsonyi italok és ételek nélkül, így a Premier Outlet december 1-2, 8-9., 15-16. és 22-23. között adventi-, karácsonyi vásárral várja látogatóit! Ráadásul december 1. és 23. között minden elköltött 10.000 Ft után ingyenes karácsonyi csomagolást biztosít Pirex üzletük.

Találd meg a legcsodálatosabb ajándékokat, és add át magad a meghitt és békés karácsonyi hangulatnak. Legyen az idei karácsonyod a legjobb a Premier Outlettel!

További információ a kedvezményekről, hétvégi karácsonyi vásárról és az ingyenes karácsonyi csomagolásról:

premier.hu

https://www.facebook.com/PremierOutletBudapest/

POB logo pink black 2018.png
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek