Saját egészségünkért

A napunk nagyobb része a megfelelésről szól. Szeretnénk a lehető legtöbbet nyújtani családunk számára és a munkahelyünkön is próbáljuk kihozni magunkból a maximumot. Ez igen sok időbe és energiába kerül, így könnyedén előfordulhat, hogy épp magunkra nem marad elegendő időnk. A kor betegségének is nevezhetnénk a helytelen táplálkozást és kevés testmozgást, pedig ha vitalitásunk rendben van, sokkal energikusabbak vagyunk, és agyunk is jobban fog.

Gyakran kaptam rajta magam én is, hogy annyira belefeledkeztem a munkába, hogy az étkezéseim kimaradoztak és órákon keresztül ültem a számítógép előtt elgémberedett háttal és gépiesen ütöttem a klaviatúrát. Hajtottam magam, nem figyeltem a rendszeres táplálkozásra, így nem is csoda, hogy mindig fáradt és kimerült voltam. A testmozgásom is csak annyiból állt, hogy reggel rohantam a gyerekkel a suliba, majd utána dolgozni.

Nem figyeltem magamra, amit szervezetem hűen tükrözött is. Sokszor fájt a hátam, a szemeim is jojóztak, rosszul éreztem magam a bőrömben, és a stressz is jelen volt az életemben, így elhatároztam, hogy életmódot váltok.

Elkezdtem sportolni és az étkezéseimre is jobban odafigyeltem. Több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztottam, hogy a szervezetem megkapja az alapvető szükségleteit. Persze tudtam, hogy ez nem elegendő, mivel akármennyire is figyelek a helyes táplálkozásra, előfordulhat, hogy bizonyos tápanyagok bevitele nem kielégítő, ezért elkezdtem szedni a Centrum A-tól Z-ig étrend-kiegészítő filmtablettát, amely átfogó megoldást nyújt egészségem megőrzésében, mivel...

... B-vitamin tartalma hozzájárul ahhoz, hogy energikusabbnak érzem magam, így szervezetem is könnyebben alkalmazkodik felgyorsult életvitelemhez.

... C- és E-vitamint, valamint cinket és szelént is tartalmaz, mely szerepet játszik a szervezetem védekezőrendszerének megfelelő működésében, hogy a lehető legjobban érezzem magam.

... biotin, A- és C-vitamin, valamint niacin is fellehető a filmtablettában, melyek hozzájárulnak bőröm egészségének megőrzésében.

... a Centrum A-tól Z-ig filmtablettában antioxidánsok is megtalálhatók, melyek védenek a környezet által okozott oxidatív stressz és annak ártalmas hatásai ellen,

... a D- és K-vitamin, a kalcium, a magnézium és a mangán hozzájárul az erős csontozat kialakulásához és fenntartásához.

... a látásom épségének megőrzése  érdekében fontos, hogy szervezetem A-vitaminhoz és a luteinhez jusson, melyek a Centrum A-tól Z-ig Lutein filmtabletta alkotórészei.

További információk!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek