Weboldallal tisztelegnek a KFC ezredesének emléke előtt

A rántottcsirkés gyorsétterem és a titkos panír receptje mellett a KFC-t megalapító Harland Sanders jótékonysági és segélyakcióiról is híres volt.

Egy egész weboldalnyi történettel és emlékkel tiszteleg a KFC alapítója, Harland Sanders ezredes emléke előtt. A személyes történetek mellett idézetek, és archív filmfelvételek is találhatóak arról az emberről, akiről sokan azt sem tudják, hogy élő személy volt, nem pusztán egy marketingszempontból előnyös húzás - írja a CNN.  Az oldal elkészítésére a KFC franchise partnerei adták az ötletet - állítja az anyacég PR igazgatója, Rick Maynard.

A partnerek, akik már évek óta tagjai a cégnek, egy találkozó alkalmával elkezdtek történeteket mesélni a rántott csirke lánc alapítójáról, és ez indította arra Maynardékat, hogy ilyen formában őrizzék meg Sanders ezredes emlékét, aki egyébként nem volt igazi ezredes: a címet Kentucky állam adományozta neki kiemelkedő jótékonysági munkájáért. Az oldalon található anyagot Shirley Topmiller segítségével szerkesztik, aki hosszú ideig volt Sanders személyi asszisztense.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.