Elege van a potyázókból a Lidlnek, óriásit szigorít

GettyImages-71302676

Jelentősen szigorít a Lidl élelmiszerlánc a parkolási szabályokon a Csalogány utcai üzleténél.

Elege lett az élelmiszerláncnak abból, hogy sokan nem csak vásárlás céljából használják a Csalogány utcai bolt parkolóját. A Lidl a változásról értesítést küldött telefonos alkalmazásában is. Az új rendszer szerint

az első óra a korábbiakhoz hasonlóan ingyenes lesz, a második óra 1500 forintba kerül. A harmadik órától 15 ezer forintos napidíjat számolnak föl.

 

Korábban a Csalogány utcai üzletnél az első két óra ingyenes volt. Noha sok Lidl parkolójában ingyenesen lehet várakozni, több példa is van arra, hogy a második megkezdett órától már fizetni kell. A Lidl korábbi tájékoztatása szerint ezeknél az áruházaknál is azért nem lehet ingyen parkolni, mert sokan nem csak a vásárlás idejére hagyják ott autójukat.

A harmadik órától a teljes napi parkolás díját ki kell fizetni a Lidlnél
A harmadik órától a teljes napi parkolás díját ki kell fizetni a LidlnélBilanol / Getty Images Hungary

A második órától fizetni kell a parkolásért a 14. kerületi Mogyoródi út 23–29., a 15. kerületi Erdőkerülő u. 26., a 8. kerületi Hungária krt. 26., a 8. kerületi Teleki tér 1., és a 3. kerületi Huszti út 20. szám alatt található boltoknál. Vidéken is akadnak hasonló rendszerben fizetős üzletek: ilyen az érdi Diósdi u. 2–4., a ceglédi Törteli út 2., a kecskeméti Izsáki út 2., a pécsi Siklósi út 52/A és Lázár Vilmos u. 10., a szegedi Makkosházi krt. 21. és a váci Naszály utca 20. szám alatt található Lidl-áruház.

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek