18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Hosszabb, erőteljesebb férfiorgazmus? 8 tipp, ami tuti beválik!

A férfiak abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy – ha minden klappol és nincs stressz, szorongás vagy valamilyen testi probléma – szexuális együttléteik rendre orgazmussal fejeződnek be. Ez remek, mert a csúcsra jutni nemcsak jó érzés, de kifejezetten egészséges dolog is.

Nem csoda, hogy a férfiak nagy kedvvel vetik bele magukat a szexbe, ha pedig arról kérdezik őket, milyen is volt az orgazmusuk, a választ rendre az, hogy jó. De az, hogy valami rendszeresen és jól funkcionál, az egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne lehetne még annál is jobb, sőt egyenesen szuper, nem igaz?

A férfiak öröme ugyanis fokozható, és ebben a cikkben ehhez ajánlunk technikákat.

#1 Ismerkedj meg az edginggel!

Az orgazmussal kapcsolatban viszonylag kevés negatívumot tudunk felsorakoztatni. Sőt igazából csak egyet, mégpedig azt, hogy rövid ideig tart. Ha te is szeretnéd hosszabbra nyújtani az örömérzetedet, érdemes lehet a különböző késleltető technikákkal, azaz edginggel próbálkozni. A technika lényege, hogy a csúcshoz közeledve (végtelen önfegyelemmel) leállsz, eldobsz (dobtok) csapot-papot, majd vársz egy kicsit, míg izgalmad valamelyest alábbhagy. Ezután ismét folytatódhat a dolog, de megint csak addig, míg már majdnem jó. Nem állítjuk, hogy könnyű ráállni erre a gondolkodásmódra (kicsit olyan, mint a marshmallow-teszt, ahol azt kérik a gyerekektől, hogy várjanak, hogy aztán két habcukrot kaphassanak), de megéri, mert a jutalom valamivel hosszabb és intenzívebb élmény. Külön öröm, hogy azzal, hogy leállásokkal hosszabbra nyújtod az együttléteteket, partnered orgazmusesélyei is ugrásszerűen javulnak. Ideális esetben mindketten nagyon jól érzitek majd magatokat a végére.

#2 Elő a Kegel-gyakorlatokkal!

Ha eddig azt hitted, ezek a gyakorlatok csak nőknek, vagy épp csak inkontinencia ellen jók, tévedtél. A medencefenék izmai a férfi anatómiájának is részei, edzésükkel pedig mélyebb, hosszabb, akár sorozatos orgazmus is elérhető. Vannak férfiak, akik pisilés közben szeretnek gyakorolni: el-elállítják a vizelet sugarát. Mások azzal szórakoznak, hogy merev péniszükre tesznek egy kisebb törcsit és nézik, hogy a gondolat és izmaik erejével fel-le mozog a textil. Akármelyik utat is választod, mindenképpen a javadra válik majd. Péniszed és a gáttájék vérellátása rengeteget javul majd, a testtudatosság pedig a fentebb bemutatott késleltetési technikákban is nagy hasznodra lesz.

#3 Szoríts, szoríts, szoríts!

A testtudatosság nem először kerül elő ebben a cikkben, és e pontban is tudatos odafigyelést kérünk tőled. Egész pontosan azt, hogy amikor azt érzed, ejakulálni fogsz, egyik ujjbegyeddel zárd el a húgycsőnyílást és ne engedd, hogy távozzon az anyag. Talán eddig nem tudtad, most viszont majd meg is tapasztalhatod, hogy orgazmus és ejakuláció nem mindig jár kéz a kézben: simán el tudsz élvezni ejakuláció nélkül is. Ez pedig lehetővé teszi, hogy ha időtök és lelkesedésetek engedi, folytassátok, és újra eljuss a csúcsra. Ilyenkor már nyugodtan engedheted az áramlást is. Helló, többszörös orgazmus!

#4 Válts fókuszt!

Teljesen normális, ha kedvenc testrészed szex közben is kiemelt figyelmet kap a részedről és partneredtől is, az viszont már nem annyira jó, ha csak és kizárólag az van műsoron. Nemcsak a nők teste van ám tele erogén zónákkal, férfiként is van egy csomó olyan testtájék, aminek az ingerlése több vagy más jellegű örömhöz juttathat, mint a ki-be húzogatás. A gáttájék, a herék, a feneked, az alhasad szinte biztos, hogy nagyon érzékeny a simogatásra, ezért jól jársz, ha ezekre is figyelmet fordítasz, akár egyedül, akár párosban hódolsz az örömöknek. A kézzel vagy szájjal való ingerlést mindenképpen érdemes váltogatni a behatolásos szexszel, adni és kapni is nagyon jó ilyen impulzust szex közben. A változatos ingerlésnek pedig más, izgalmasabb és mélyebb orgazmus lehet az eredménye.

#5 Lélegezz!

A jó légzéstechnika nem csak futáskor fontos, nagy szerepe van abban is, hogy szex is jobb legyen. A megfelelő légzéssel tudatosabb lehetsz tested jelzéseit illetően, miközben serkented a keringést és bekapcsolod a medencefenék izmait is. A tudatos, némileg lelassuló légzés az egymásra hangolódást is segíti, ezzel pedig a megszokottnál is közelebb kerülhetsz a partneredhez.

#6 Keresd meg a prosztatád!

Mi vagyok én, urológus? – kérdezhetnéd. A szakmáddal kapcsolatban nincs infónk, arról viszont van, hogy a prosztata ingerlése rengeteg pluszörömhöz juttat, nem véletlenül nevezik a férfi G-pontnak. Ha szégyellős vagy, kívülről is megpróbálkozhatsz az ingerléssel, de a legbiztosabb út a másik. Nyúlj be (vagy vond be partneredet), és mutatóujjad segítségével próbálj kitapintani egy dió nagyságú szövetdudort. Meg is érkeztél, ez a prosztatád. 

#7 Egyél rendesen!

Mondanunk sem kell, hogy étkezésed milyen óriási hatást gyakorol általános egészségi állapotodra, ugye? Miért épp a szexre ne lenne hatással? Ha túlsúlyt cipelsz, ha sok zsíros és szénhidrátdús ételt eszel, cserébe viszont cigizel és semmit nem mozogsz, ne csodálkozz, ha merevedési zavarokat tapasztalsz. A stabil erekcióhóz ugyanis jó állapotú keringés kell, amit sporttal és megfelelő étkezéssel tudsz biztosítani. Szóval sok zöldség, rengeteg folyadék, értékes fehérje, jó szénhidrát és minél kevesebb junk food. Idekívánkozik, hogy igyál kevesebb alkoholt. Nem véletlenül ismert angol nyelvterületen és hálószobákban a – nem túl hízelgő elnevezéssel – whiskeypöcs. Az még hagyján, hogy öl, butít és nyomorba dönt a pia, még az erekciódat is végképp elszúrja. Szóval állj le, vagy fékezd magad, amennyire lehetséges. Ha ezekre figyelsz, könnyen lehet, hogy a negyvenes éveid után se kerülsz leszálló ágba. Sőt.

Nézzük, mint ajánlanak orgazmushoz!
Nézzük, mint ajánlanak orgazmushoz!Jordan Siemens / Getty Images Hungary

#8 Nézz körül a szexjátékpiacon!

A szexjátékok piacán milliárdos nagyságrendű pénzt költenek az emberek, ennyi dollár, forint és peseta pedig nem tévedhet. Valamit tudnak azok, akik erre szánják a pénzüket. Bár a játékok nagyobb részét tervezik nőknek, a férfiak se maradnak ki a jóból, néhány eszköz kifejezetten az ő számukra készült. A péniszgyűrű például segíthet fenntartani az erekciódat és a végén sokkal jobb orgazmust elérned, a rezgő változat pedig neked és partnerednek is jelentős mennyiségű pluszt tud adni.

Nos, mit gondolsz a tippekről?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek