18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Innen lehet tudni, ha a nő színleli az orgazmust

És ezt kéne csinálni, hogy ne kelljen színlelnie

A férfiak jelentős része találkozott már színlelt orgazmussal, csak valószínűleg nem vette észre. Igen, még a legnagyobb lepedőakrobaták sem. De vajon miért színlelnek a nők? Honnan látni, hogy színlelnek? És minek kellene történnie az ágyban, hogy ne legyen szükség nagyjelenetre?

Biztosan ismered a vicces kalóriatáblázatot, amiben  a különböző szexuális tevékenységek kapcsán felsorolják, mekkora energiaigényük van. Az orgazmushoz 50-60-at, a színlelt orgazmushoz meg talán 300-at írtak a vicces kedvű kitalálók. Van is alapja a viccnek. Amikor megjátssza magát az ember, tényleg nagyobb energiákat mozgósít, mint amikor csak úgy magától söpör át rajta a kellemes érzés. De miért van szükség színlelésre? Kinek jó ez? 

Miért színlelnek a nők?

Egyrészt, mert a férfiakkal ellentétben (vagy legalábbis náluk lényegesen könnyebben) képesek rá. És ha már ott a lehetőség, hogy egy teátrális előadással véget vessen az ember egy nem túl izgalmas légyottnak, hát... alkalom szüli a tolvajt. Sok nő színlel azért, mert kellemetlennek érzi, ha nem tud elmenni, ha attól tart, hogy megbántja a partnerét, ha nem lesz látványosan jó neki, vagy mert azt hiszi, ez egyfajta elvárás a másik részéről. Gyakori, hogy egy kapcsolat elején, amikor még nincsenek érzelmileg olyan közel egymáshoz a partnerek, nehezebben megy az elengedés, és a nő inkább színlel, mint hogy úgy tűnjön, valami nem működik a szexben.

És ott van az is, hogy sajnos sok olyan nő, férfi, pár van, akik úgy gondolják, a szex csak akkor lehet jó, csak akkor igazi, ha az mindkét fél kiadós orgazmusával zárul. Ha nincs orgazmus, akkor nem vagyunk készen. Rosszabb esetben csak a férfi orgazmusa számít, így alapvetően már az is pozitívum, ha egy férfi szeretné azt is, hogy a partnerének jó legyen. Mégis valahogy figyelmetlen, ha nem veszi észre, hogy nem jó. Hiszen a szex nem az orgazmussal kezdődik, és közben is látni azért, hogy mennyire érzi jól magát a másik. 

Kinek jó a színlelés?

Igazából senkinek. Ha jobban belegondolunk, ez megalázó a partnerre nézve, hiszen egy nagyon intim és emiatt közelséget, őszinteséget feltételező dologban vezetik félre, és nagyon rossz a nőnek is. Mert ha minden alkalommal, amikor a partnere fantáziátlanul reszel, ő pedig úgy tesz, mintha a hetedik mennyországban járna, csak konzerválja ezt az állapotot. Hát ha az én nőm olyan, hogy csak ráfekszem, és már el is megy, miért vacakolnék az előjátékkal? Ráadásul mindez a következő kapcsolatokra is hatással lehet. Ha ezzel az elvárással megy a következő kapcsolatába a férfi, könnyen lehet, hogy azt hiszi, az új partnerével nem stimmel valami, hogy nincs teljesen készen a misszionáriustól.

Honnan lehet tudni, hogy igaz vagy sem?

Jó lenne azt mondani, hogy ah, simán ki lehet szúrni, pedig nem. Annál is inkább, mert a pornó is eleve a sikoltós, túljátszott műorgazmust mutatja be a női öröm csimborasszójaként, ezért sok férfi ezt, vagy ehhez hasonlót szeretne látni a partnere arcán, amikor együtt vannak. A nők pedig szintén megpróbálnak ehhez igazodni.

De azért van pár dolog, ami lebuktathat.

#Épp akkor ment el, amikor már nagyon sürgetted

Persze az jó, ha figyelsz a történésekre, és kérdezni sem tilos, de ha szex közben azzal nyomasztod a partneredet, hogy Na, elélveztél már? Jössz már, mert én már nem bírom sokáig? stb., előbb-utóbb inkább rávágja, hogy Igen, bébi, csak hagyd már békén. Teljesen mindegy, milyen nemű vagy, a sürgetés és a nyomasztás biztos, hogy nem vezet el a valódi orgazmushoz, és nagyon gyanús, ha valakinek épp ez az utolsó lökés a frenetikus élvezethez.

#Rögtön utána olyan, mint máskor

Embere válogatja persze, de a legtöbbünknek, nemtől függetlenül az orgazmus utáni pillanatok különlegesek. Az ember ilyenkor szuperérzékeny, nagyon közel érzi magához a partnerét, kicsit olyan, mintha egy másik világba csöppent volna. Persze lehet, hogy viszonylag hamar újra neki tud vágni a partnered, főleg nőként, de ha az „orgazmus” némi heves vergődés után ugyanolyannak mutatja őt, mint előtte, kezdhetsz gyanakodni.

#Nincsenek összehúzódások

Az orgazmust a legtöbb nőnél ritmikus és akarattalan medencetáji és hüvelyi összehúzódások kísérik. Ha ő égre-földre mondja, hogy nagyon jó neki, de te épp benne vagy, és nem érzel ilyen összehúzódásokat, könnyen lehet, hogy csak megjátszotta.

#Mást kér, mint eddig

Sokan vannak, akik akár évekig, egy jól működő kapcsolatban is színlelnek. De aztán ők is megunják. Csak úgy nem akarnak előállni a farbával, de jelzik mondjuk, hogy most valami tök mást szeretnének. Mondjuk a sima egymáson dörzsölődés helyett több csiklóingert vagy anális játékot. Ha ezt tapasztalod a partnerednél, lehet, hogy megunta a színlelést. Ne ijedj meg, és a legkevésbé se bánd. Inkább jó, ha így van, mert azt is jelenti, hogy bízik benned, és veled képzeli el orgazmusának új alapokra helyezését is.  

#Hopp, hirtelen észreveszel egy tök más orgazmust

Tegyük fel, hogy együtt vagytok viszonylag hosszú ideje, rendszeresen van szex meg minden, legtöbbször a ki-be húzogatós fajtából. Aztán szülinapja van, és elhatározod, hogy ma minden róla fog szólni, és egy kiadós orális szexben részesíted. Azt veszed észre, hogy nincs semmi vergődés, ellenben olyan kifejezéseket és gesztusokat hallasz és látsz tőle, amiket amúgy nem szokott használni. Nos, lehet, hogy eddig fékelt, és most nem.

Fontos!

Azért persze ne vegyél mindent készpénznek. Valóban vannak olyan nők, akik nem színlelt orgazmusuk közben is a hajukat tépik gyönyörűségükben. Meg olyan is lehet, hogy nem olyan erősek az összehúzódások, és emiatt nem érzed szex közben. Sőt, olyan is előfordulhat, hogy elkezdett valami olyan gyógyszert szedni, ami megváltoztatott valamit odalenn, mondjuk szárazabb lett a hüvelye, és ezért nem esik már jól neki az eddig bevett forgatókönyv annyira, mint régen. Simán lehet ilyen is.

Mit tegyek?

Ha az a gyanúd, hogy a partnered csak megjátssza az orgazmust, beszéljetek arról, hogy lehetne neki jobb a szex. Persze ne szembesítsd ezzel, inkább kérdezz rá. Érdemes arról is beszélni, hogy az orgazmus azért nem minden, szóval no para. Amúgy pedig lehet sokkal több előjáték, sokkal több orális szex, és ha van kedve, hadd hozza a szexjátékát is.

Oszd meg másokkal is!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Mustra